Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 95

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Цитат Първоначално публикувано от tan4eto Виж публикацията
    3-4 кошера са. Аз харесвам пчели нека да гледа, но да не ни нападат. Проблема е, че нападат без провокация. Ако хвана, настъпя и т.е. пчела ясно ми е, че ще ме ужили. Но тук говорим за друго поведение на тези пчели те те преследват. Врера мъжа излезе да пече скара за вечера и го нападнаха, трябваше да тича и да се крие. Иначе да незаконо съобразни са му кошерите по чл. 15 т.е. няма отстояние 100м от училището. Но на мен не ми е целта да ги махне. Търся решение как да съжителстваме без да сме нахапани и в страх.
    Няма решение на проблема. По-добре да ги маха. Още повече, че нарушава закона. И моите са така. Като премине рапицата, ще станат като агънца. Минал съм по тоя път- пълна простотия е да се отглеждат пчели в населено място. Като вземе да се гътне някой алергичен , кво прайм?
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

VIP Автор
    Регистриран
    28.01.2021
    Пчеларски район
    общ.Севлиево, обл.Габрово
    Цитат Първоначално публикувано от бат тянко Виж публикацията
    Няма решение на проблема. По-добре да ги маха. Още повече, че нарушава закона. И моите са така. Като премине рапицата, ще станат като агънца. Минал съм по тоя път- пълна простотия е да се отглеждат пчели в населено място. Като вземе да се гътне някой алергичен , кво прайм?
    Ееееее, ако кошерите са извън населеното място, а то е пълно с цъфтящи овошки, примерно, или има нещо друго, което ги привлича, каква е гаранцията, че няма да "нащъкат" някой алергичен?

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •