Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 542

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
    Оти е у лево тоя нов модел

Ами те на всите са там...Само,че едно време ги правиха под наклон да не улиза удъ,а сега ги дупчат направо,,,Основната прелка е на райбера долу в средата.Дъното е с клинове а под плаката е ПДЧ.Прореза за хранилката е на 5см от предната стена.Плаката не е сгъната правилно с цел да не отиде повече матриал и може да улиза удъ,а следователно да се заселят и Мравки...Като се появи колегата ще видим да ли съм познал...
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Ами те на всите са там...Само,че едно време ги правиха под наклон да не улиза удъ,а сега ги дупчат направо,,,Основната прелка е на райбера долу в средата.Дъното е с клинове а под плаката е ПДЧ.Прореза за хранилката е на 5см от предната стена.Плаката не е сгъната правилно с цел да не отиде повече матриал и може да улиза удъ,а следователно да се заселят и Мравки...Като се появи колегата ще видим да ли съм познал...
    Абе Гуджо аз ти говоря за тая чудесия де е вляво по горе

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
    Абе Гуджо аз ти говоря за тая чудесия де е вляво по горе
    Да де и я за него говоря.Има 12 чисти чепа също и 7 мръсни.Тоя дърводелец аз не бих го искъл...Ако ги беше направил от палета по добре щяха да изглеждат дъските....И после що избивала смола...
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Да де и я за него говоря.Има 12 чисти чепа също и 7 мръсни.Тоя дърводелец аз не бих го искъл...Ако ги беше направил от палета по добре щяха да изглеждат дъските....И после що избивала смола...
    Отказвам се не мога да се меря с вундеркинд като теб просто не съм ти на нивото да те разбера.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •