Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
За тая цена биват а и тоя дет се е навил да ти ги прави 3,3см. дебели го бива лесно се не намират такива хора. Ама за какво е нужна тая дебелина не знам зимата няма да ги сгрее.Ама за чий е и това неподвижно дъно се чуда и мая няма никаква философия в направата на едно подвижно дъно а толкова възможности дава.А и балконската врата с терасата оти е у лево па се чуда и мая.Иначе всичко е тип топ.
Успех колега важното е да имаш удовлетворение и полза от пчелите а в какъв сандък са си е все тая.
Благодаря!

За региона, в който ги гледам, това е дебелината на която 90 % от пчеларите тук гледат. Не е толкова за зимата, колкото за лятото. Преди мен пчеларя е гледал на тази дебелина. Мен също ме посъветваха да избера тази дебелина. Имаше опция за подвижно или неподвижно, избрах неподвижно - аз не ходя често на пчелина, че да правя нещо с тия дъна. Отделно - миналата година ми се наложи да местя кошерите и с тия подвижни дъна стана голям филм, че тръгнаха да се разместват.

Не знам защо, и на мен ми направи впечатление, че всичко е изместено в ляво. Дори отвора на таблата е в ляво. Може би като сложиш отводка и е на 4 рамки да речем, да може да се развие по-бързо ?