Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 204

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от Pero Melifero Виж публикацията
    Аналогията обаче никак не е подходяща, търтовката не е въпрос на ген или манталитет, а на обстоятелства за разлика от Ганьо

А защо според теб сме на дереджето на което сме и все сме сред опашкарите сравнени с останалите народи в Европа?
    По ред причини исторически политически и моля те не ми обяснявай че цара и комунистите са работели с едни хора и хоп появили са се мутантите де вече над 30г. демократите се мъчат да ги очовечат с истамбулски конвенции и прочие.
    Може и да не сме много свет ама не сме и такива пустиняци де ни втълпяват в главите денонощно.
    Мнението ми не е плод на патриотизъм е например от двата форума това май е единствената полза съм се запознал с двайсетина човека де подържам някви връзки па как един ме не прецака нещо та да ви оправдае ганьовската теория.

VIP Автор
    Регистриран
    30.08.2017
    Пчеларски район
    планета Земя
    Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
    По ред причини исторически политически и моля те не ми обяснявай че цара и комунистите са работели с едни хора и хоп появили са се мутантите де вече над 30г. демократите се мъчат да ги очовечат с истамбулски конвенции и прочие.
    Може и да не сме много свет ама не сме и такива пустиняци де ни втълпяват в главите денонощно.
    Мнението ми не е плод на патриотизъм е например от двата форума това май е единствената полза съм се запознал с двайсетина човека де подържам някви връзки па как един ме не прецака нещо та да ви оправдае ганьовската теория.
    Виж, не казвам че всички са такива, но то не е и нужно. Достатъчно е един от петима да е такъв. И един предател да има в четата, всичко отива по дяволите. Не ти се бъркам, вярвай в каквото искаш но малко наивно бързаш със заключенията Гога щото на маса и на приказки всички са точни и много печени, обаче когато стане натопорчено, когато настъпят тежки времена или дойде време за истински дела какво става? Знаеш ли или да ти кажа? Вадиш тефтерчето и пишеш "Народе????"

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •