Цитат Първоначално публикувано от бат тянко Виж публикацията
По принцип за правата иде реч. Смятам, че индивидуално бихме се защитили по зле отколкото, ако бяхме организирани? Аз както виждаш не смятам да убеждавам никой, че моята теза е правилна. Естествено, че не знам дали е така. Но, бяха натворени маса хейтърски постове, в които никой не дава своята гледна точка. А именно как да се защитават нашите права? Само дрънкане по форумите, явно не дава резултат?
бат тянко, би ли обяснил, кой и по какъв начин ти нарушава правата?
Следя какво пишеш по темата. На първо четене разбирам, че ти пречат пчеларите с по 2-3 кошера, но според мен това е несериозно.
Искахме демокрация, свободен пазар, конкуренция... Конкуренция ама за другите, за които се явяваме потребители, за да се ползваме от по-ниски цени и по-добро качество.
Но когато става дума за нас - по-изгодно ни е да сме монополисти.
Моето виждане е, че всеки трябва да си спечели пазара чрез качество и цени, и да не реве, че конкуренцията му пречи да се развива.

Предполагам, че членуваш в пчеларска организация, но ако греша, знаеш че ги има, ставаш член и чакаш да ти защитят правата.

П.п.Да не забравяме, че субсидии, помощи и пчеларски програми достатъчно изкривяват пазара!