Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 8 от 17 ПърваПърва ... 678910 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 71 до 80 от общо 163

Тема: Троптина

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от зуница Виж публикацията
    Да си дойдем на думата.Знам , че ще изплюеш камъчето.Та даде значи.На кого и колко други ще те питат. Какво беше паричките за програмката коята ни пробутваш си ги взел от ...Къде? Не са евро парички?Не са бюджетни? Ей ти да не си ги прехвърлял от единия джоб в другия?Пак се забърка.Кажи се бе човек.Признай си чистосърдечно истината .Ще ти олекне.
    Само ти знаеш на кого си ги дал след като минаха през теб и ти си задели своето. Защо се правиш на света вода ненапита? Ако имаш дупе, кажи на кого ги даде?
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    Цитат Първоначално публикувано от tsc1 Виж публикацията
    Само ти знаеш на кого си ги дал след като минаха през теб и ти си задели своето. Защо се правиш на света вода ненапита? Ако имаш дупе, кажи на кого ги даде?
    Колкото повече увърташ. Толкова повече се забъркваш.Та на кого и колко даде? Или и мене искаш да подкупваш.Да ти пратя ли сметка за превод?Ти я знаеш? Я напиши да я проверим да не е на фирмата на Палов, не Павлов беше.Въртиш и двойно счетоводство, а уж си честен бизнесмен.Дай, дай сметката по която си превел парите?
    Ей умник.Ти си реална фирма подлежаща на проверка.Да ти я изпратя ли?
    Аз съм само ник нейм и ме знаят само приятелите.За такива като тебе съм дух.От ония дето руснаците във Афганистан им викаха "духи".Появява се от никъде. Гърми те и отива никъде.Ти на духове ли даваш пари? Нещо бъркаш реалност със старчески брътвежи.И пиши повечко.Малко по малко всичко ще си кажеш.
    Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Колкото повече увърташ. Толкова повече се забъркваш.Та на кого и колко даде? Или и мене искаш да подкупваш.Да ти пратя ли сметка за превод?Ти я знаеш? Я напиши да я проверим да не е на фирмата на Палов, не Павлов беше.Въртиш и двойно счетоводство, а уж си честен бизнесмен.Дай, дай сметката по която си превел парите?
    Ей умник.Ти си реална фирма подлежаща на проверка.Да ти я изпратя ли?
    Аз съм само ник нейм и ме знаят само приятелите.За такива като тебе съм дух.От ония дето руснаците във Афганистан им викаха "духи".Появява се от никъде. Гърми те и отива никъде.Ти на духове ли даваш пари? Нещо бъркаш реалност със старчески брътвежи.И пиши повечко.Малко по малко всичко ще си кажеш.
    Въртя всичко, а теб най-вече! Какъв дух си ти? Горски или воден? Май забрави времето, когато идваше на сбирките в София, когато бяха в друг формат. Даже позна за какво служи оная антика, която донесох и спечели наградата. Описано е тук във форума. Виж ако имаш повече пари или си решил да се откажеш от взетата комисионна, тогава ще ти дам сметката на едно защитено жилище за хора с увреждания да ги преведеш там. Аз обратно не ги искам - прежалил съм ги, а и ти си ги заработи, не мога да го отрека.
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    Въртя всичко, а теб най-вече! Какъв дух си ти? Горски или воден? Май забрави времето, когато идваше на сбирките в София, когато бяха в друг формат. Даже позна за какво служи оная антика, която донесох и спечели наградата. Описано е тук във форума. Виж ако имаш повече пари или си решил да се откажеш от взетата комисионна, тогава ще ти дам сметката на едно защитено жилище за хора с увреждания да ги преведеш там. Аз обратно не ги искам - прежалил съм ги, а и ти си ги заработи, не мога да го отрека.
    Я ! Ти тука ли се спотаи? Поканиха те да "извадиш " нещо за благотворителност и избяга веднага.
    И престани да си фантазираш. Никога не си ме виждал и познавал.Това, което спечелих отстъпих на колега от София и се надявам да го е получил.То ,че имаш бели петна в паметта е ясно , но поне се върни и прочети какво е било по времето за което ти се мъглявее в главата.
    И да те светна.Исках да си признаеш ,че лъжеш колегията , че безкористно работиш за пчеларите.Призна си! Подозирах , че и паричките които си взел не са чисти.Е излезе , че е имало защо.Избрана е най-скъпата оферта.Пак по данните които ти даде.И какво излезе.Паразитираш в пчеларските среди и си пробутваш на баламите производите от времето на институтските ти младини.Демек от времето на прабаба ми.За по-младите.В институтите по онова време се подвизаваха партийни, комсомолски активисти и тайни ченгета.Да не си цапат ръцете в производството. На "гениалните " им разработки в производството викахме "институтска работа".Демек за нищо не става .Само дето някои си пълнеха гушките с рацове и разработки по ТНТМ .Е тия ти навици и връзки явно и сега не си забравил.От комунизма наученото да лапа на чужд гръб и сега си го прави. А като те гледам колко си активен в плюенето, да не си пенсионер от ДС? Активните мероприятия са специалитет на оня отдел който слухтеше и съсипваше хората.Я още нещо се открехни, та да се потвърди и това!

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Я ! Ти тука ли се спотаи? Поканиха те да "извадиш " нещо за благотворителност и избяга веднага.
    И престани да си фантазираш. Никога не си ме виждал и познавал.Това, което спечелих отстъпих на колега от София и се надявам да го е получил.То ,че имаш бели петна в паметта е ясно , но поне се върни и прочети какво е било по времето за което ти се мъглявее в главата.
    И да те светна.Исках да си признаеш ,че лъжеш колегията , че безкористно работиш за пчеларите.Призна си! Подозирах , че и паричките които си взел не са чисти.Е излезе , че е имало защо.Избрана е най-скъпата оферта.Пак по данните които ти даде.И какво излезе.Паразитираш в пчеларските среди и си пробутваш на баламите производите от времето на институтските ти младини.Демек от времето на прабаба ми.За по-младите.В институтите по онова време се подвизаваха партийни, комсомолски активисти и тайни ченгета.Да не си цапат ръцете в производството. На "гениалните " им разработки в производството викахме "институтска работа".Демек за нищо не става .Само дето някои си пълнеха гушките с рацове и разработки по ТНТМ .Е тия ти навици и връзки явно и сега не си забравил.От комунизма наученото да лапа на чужд гръб и сега си го прави. А като те гледам колко си активен в плюенето, да не си пенсионер от ДС? Активните мероприятия са специалитет на оня отдел който слухтеше и съсипваше хората.Я още нещо се открехни, та да се потвърди и това!
    И как го спечели като не си ме виждал??? Ти съвсем изперка!

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    И как го спечели като не си ме виждал??? Ти съвсем изперка!
    Не стига , че си алчен , но и те мързи да прочетеш собствените си писания от преди време. Не очаквай , аз да ти търся глупотевините из предните години.А може вече да те е клюцнала кукувицата? Открехни малко за подвизите на младини! То току така сега на бизнесмен не мож се правиш , ако нямаш милиционерска гърбина от преди.Ей стара номеклатурка си-и! Тая алчност и наглост не са случайни...

Почетен Автор
    Регистриран
    29.09.2010
    Съсипахте темата за троптината. Ако някой търси да прочете нещо по нейното същество, ще остане разочарован. Тези разговори можехте да си ги водите на лични или по вайбър.

VIP Автор
    Регистриран
    30.08.2017
    Пчеларски район
    планета Земя
    Цитат Първоначално публикувано от valaz Виж публикацията
    Съсипахте темата за троптината. Ако някой търси да прочете нещо по нейното същество, ще остане разочарован. Тези разговори можехте да си ги водите на лични или по вайбър.
    И до троптината ще стигнат, споко! Остави ги да си изкарат кирливите ризи на показ за да преценя кой става и кой не. Че и двамата съм ги канил на сбирките и ще ме злепоставят, а съм отговорен човек и ще трябва оставка да давам, обаче мястото е добро и не ми се напуска току-тъй

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    Цитат Първоначално публикувано от Pero Melifero Виж публикацията
    И до троптината ще стигнат, споко! Остави ги да си изкарат кирливите ризи на показ за да преценя кой става и кой не. Че и двамата съм ги канил на сбирките и ще ме злепоставят, а съм отговорен човек и ще трябва оставка да давам, обаче мястото е добро и не ми се напуска току-тъй
    Троптината я подминахме. Кой прочел, прочел.Сега да рови назад.Да види лесно ли му е на паразита да си търси акъла в годините назад.
    п.п. И в двата пуснати линка на "яндекс" има много информация.Само желание за четене да има.

VIP Автор
    Регистриран
    30.08.2017
    Пчеларски район
    планета Земя
    Лично на мен, да си призная честно, троптината ми е през .... по ми е интересно как да си купя восък от далаци без да ме преметнат, щото само по цвета няма как да съм сигурен, като знаем колко е лесно да се манипулира цвета на восъка...

Страница 8 от 17 ПърваПърва ... 678910 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •