Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 163

Тема: Троптина

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от зуница Виж публикацията
    Я ! Ти тука ли се спотаи? Поканиха те да "извадиш " нещо за благотворителност и избяга веднага.
    И престани да си фантазираш. Никога не си ме виждал и познавал.Това, което спечелих отстъпих на колега от София и се надявам да го е получил.То ,че имаш бели петна в паметта е ясно , но поне се върни и прочети какво е било по времето за което ти се мъглявее в главата.
    И да те светна.Исках да си признаеш ,че лъжеш колегията , че безкористно работиш за пчеларите.Призна си! Подозирах , че и паричките които си взел не са чисти.Е излезе , че е имало защо.Избрана е най-скъпата оферта.Пак по данните които ти даде.И какво излезе.Паразитираш в пчеларските среди и си пробутваш на баламите производите от времето на институтските ти младини.Демек от времето на прабаба ми.За по-младите.В институтите по онова време се подвизаваха партийни, комсомолски активисти и тайни ченгета.Да не си цапат ръцете в производството. На "гениалните " им разработки в производството викахме "институтска работа".Демек за нищо не става .Само дето някои си пълнеха гушките с рацове и разработки по ТНТМ .Е тия ти навици и връзки явно и сега не си забравил.От комунизма наученото да лапа на чужд гръб и сега си го прави. А като те гледам колко си активен в плюенето, да не си пенсионер от ДС? Активните мероприятия са специалитет на оня отдел който слухтеше и съсипваше хората.Я още нещо се открехни, та да се потвърди и това!
    И как го спечели като не си ме виждал??? Ти съвсем изперка!
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    Цитат Първоначално публикувано от tsc1 Виж публикацията
    И как го спечели като не си ме виждал??? Ти съвсем изперка!
    Не стига , че си алчен , но и те мързи да прочетеш собствените си писания от преди време. Не очаквай , аз да ти търся глупотевините из предните години.А може вече да те е клюцнала кукувицата? Открехни малко за подвизите на младини! То току така сега на бизнесмен не мож се правиш , ако нямаш милиционерска гърбина от преди.Ей стара номеклатурка си-и! Тая алчност и наглост не са случайни...
    Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!

Почетен Автор
    Регистриран
    29.09.2010
    Съсипахте темата за троптината. Ако някой търси да прочете нещо по нейното същество, ще остане разочарован. Тези разговори можехте да си ги водите на лични или по вайбър.

VIP Автор
    Регистриран
    30.08.2017
    Пчеларски район
    планета Земя
    Цитат Първоначално публикувано от valaz Виж публикацията
    Съсипахте темата за троптината. Ако някой търси да прочете нещо по нейното същество, ще остане разочарован. Тези разговори можехте да си ги водите на лични или по вайбър.
    И до троптината ще стигнат, споко! Остави ги да си изкарат кирливите ризи на показ за да преценя кой става и кой не. Че и двамата съм ги канил на сбирките и ще ме злепоставят, а съм отговорен човек и ще трябва оставка да давам, обаче мястото е добро и не ми се напуска току-тъй

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    Цитат Първоначално публикувано от Pero Melifero Виж публикацията
    И до троптината ще стигнат, споко! Остави ги да си изкарат кирливите ризи на показ за да преценя кой става и кой не. Че и двамата съм ги канил на сбирките и ще ме злепоставят, а съм отговорен човек и ще трябва оставка да давам, обаче мястото е добро и не ми се напуска току-тъй
    Троптината я подминахме. Кой прочел, прочел.Сега да рови назад.Да види лесно ли му е на паразита да си търси акъла в годините назад.
    п.п. И в двата пуснати линка на "яндекс" има много информация.Само желание за четене да има.
    Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!

VIP Автор
    Регистриран
    30.08.2017
    Пчеларски район
    планета Земя
    Лично на мен, да си призная честно, троптината ми е през .... по ми е интересно как да си купя восък от далаци без да ме преметнат, щото само по цвета няма как да съм сигурен, като знаем колко е лесно да се манипулира цвета на восъка...

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Лично на мен, да си призная честно, троптината ми е през .... по ми е интересно как да си купя восък от далаци без да ме преметнат, щото само по цвета няма как да съм сигурен, като знаем колко е лесно да се манипулира цвета на восъка...
    Купуваш си прясно изградени далаци и си в джаза.

Почетен Автор
    Регистриран
    29.09.2010
    При мен може да се намери малко такъв восък. А за какви цели го търсиш. ако не е тайна?

Заслужил Автор
    Регистриран
    16.07.2016
    Пчеларски район
    Западен Вр.Балкан
    Цитат Първоначално публикувано от зуница Виж публикацията
    п.п. И в двата пуснати линка на "яндекс" има много информация.Само желание за четене да има.
    Гледам, че сте "освинили" (оспамили) темата вече, но ще драсна и аз нещо! (ще ме прощава колегата agro)

След като използвах двата линка в "яндекс", компютъра ми се "зарази" от някаква "яндексомия"! Вече при всяко включване на компа автоматично ми стартира браузера и се отваря началната страница на "яндекс". Ако някой колега знае как да премахна това "заболяване", моля да помага, защото моите познания са на нивото на човека от аватара ми.
    Реших да живея вечно. Засега всичко върви добре.

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от julian103 Виж публикацията
    Гледам, че сте "освинили" (оспамили) темата вече, но ще драсна и аз нещо! (ще ме прощава колегата agro)

След като използвах двата линка в "яндекс", компютъра ми се "зарази" от някаква "яндексомия"! Вече при всяко включване на компа автоматично ми стартира браузера и се отваря началната страница на "яндекс". Ако някой колега знае как да премахна това "заболяване", моля да помага, защото моите познания са на нивото на човека от аватара ми.
    Кой браузер ползваш?
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •