Цитат Първоначално публикувано от tsc1 Виж публикацията
Въртя всичко, а теб най-вече! Какъв дух си ти? Горски или воден? Май забрави времето, когато идваше на сбирките в София, когато бяха в друг формат. Даже позна за какво служи оная антика, която донесох и спечели наградата. Описано е тук във форума. Виж ако имаш повече пари или си решил да се откажеш от взетата комисионна, тогава ще ти дам сметката на едно защитено жилище за хора с увреждания да ги преведеш там. Аз обратно не ги искам - прежалил съм ги, а и ти си ги заработи, не мога да го отрека.
Я ! Ти тука ли се спотаи? Поканиха те да "извадиш " нещо за благотворителност и избяга веднага.
И престани да си фантазираш. Никога не си ме виждал и познавал.Това, което спечелих отстъпих на колега от София и се надявам да го е получил.То ,че имаш бели петна в паметта е ясно , но поне се върни и прочети какво е било по времето за което ти се мъглявее в главата.
И да те светна.Исках да си признаеш ,че лъжеш колегията , че безкористно работиш за пчеларите.Призна си! Подозирах , че и паричките които си взел не са чисти.Е излезе , че е имало защо.Избрана е най-скъпата оферта.Пак по данните които ти даде.И какво излезе.Паразитираш в пчеларските среди и си пробутваш на баламите производите от времето на институтските ти младини.Демек от времето на прабаба ми.За по-младите.В институтите по онова време се подвизаваха партийни, комсомолски активисти и тайни ченгета.Да не си цапат ръцете в производството. На "гениалните " им разработки в производството викахме "институтска работа".Демек за нищо не става .Само дето някои си пълнеха гушките с рацове и разработки по ТНТМ .Е тия ти навици и връзки явно и сега не си забравил.От комунизма наученото да лапа на чужд гръб и сега си го прави. А като те гледам колко си активен в плюенето, да не си пенсионер от ДС? Активните мероприятия са специалитет на оня отдел който слухтеше и съсипваше хората.Я още нещо се открехни, та да се потвърди и това!