Цитат Първоначално публикувано от Pero Melifero Виж публикацията
Мда, сигурен бях, че ще разбереш Само не знам защо мислите, че се отива към конфронтация, затова че съм казал, че не си прав в изводите си. Както и да е, аз също не мисля да се конфронтирам с никой, което обаче не може да се твърди със сигурност и за други. Надявам се да успееш да помогнеш със знания на колегите.

Видимо демонстрираш близост с колегата, но чак толкова ли сте близки, че си позволяваш да му казваш какво да прави?:
Перо,Перо не знам вече как да разбирам твоите писаници/не разбирай тази моя дума за подигравка, винаги я използвам в прав контекст/. Започваш с много значителното М,да........Това звукосъчетание използват дълбоко мислелите люди върху някакъв проблем или дилема и като се изправят пред слушателите си го използват за да привлекат на 100% вниманието им към себе си.Поразрових тук там и забелязах ,че често започваш така постовете си.Значи мислиш,мислиш и тогава пишеш.И се обръщаш към мен на"ТИ"–честно,зарадвах се.Казах си, разбрал ме е че търся приятели тук,а не неприятели.Но второто ти изречение изпари тази ми помисъл–там си друг,вече си официален и се обръщаш на"ВИЕ".След това в същото изречение пак минаваш на" ти".Затова се позатрудних при разгадаването на тези твои три изречения.Но последното,четвъртото,двуя кото определи точно към какво се стремиш.
Вземам отношение и по писаницата ти към Калин,защото под"колегата"припознавам себе си.А щом е така, значи мога да изкажа и аз мнение по въпроса.
Относно близоста която ти се е набила в очите.Ами тук всички се чувстваме близки един на друг–споделяме си,критикуваме се,скастряме или ни скастрят ако съгрешим,честитим си празниците и се чувстваме съпричастни към хубавите или лошите неща които могат да ни се случат.Не знам от кога си тук редовно или влизаш само за прослушване,но трябва да си свикнал с това и да не ти прави впечатление.