Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 124 от 144 ПърваПърва ... 2474114122123124125126134 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 1,231 до 1,240 от общо 1434
    Почетен Автор
    Регистриран
    24.07.2019
    Пчеларски район
    Харманли
    Цитат Първоначално публикувано от Илиев Виж публикацията
    "Истинският воин е не този, който печели битките, а този, който ги избягва."..Т.Живков
    Какво може да направи някой, който е написал повече книги отколкото е прочел, освен да препише нещо и то по калпав начин...

Стотици победи в стотици битки не е признак на величие. Велик е този, който побеждава без да се сражава. /самурайска мъдрост/

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    В момента водя едни битки за чест, но те ми извиват ръцете, че нямало да получа някакви си облаги и аз трябва да им клекна. Що бе помияри? Ако едно време беше тъй, сега феса щеше да ни е да раменете. Снощи за уж неправилно спиране ми носиха вода от 9 и 1/2 кладенеца и насмалко не опандизиха жената, че се намеси. Как може да сме толкова скапан народ? Със сила да изтръгваме и малкото останала човещинка в дадени хора?
    Ако става въпрос за ония с "капите"? Първо, под капа акъл не вирее.И второ, ако един индивид не става за нищо, той е готов за полицай!
    Те горките са на първа линия и трябва да компенсират 15% дето не изпросиха от колегата им Б.Б.
    Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    Цитат Първоначално публикувано от dvd111 Виж публикацията
    Какво може да направи някой, който е написал повече книги отколкото е прочел, освен да препише нещо и то по калпав начин...

Стотици победи в стотици битки не е признак на величие. Велик е този, който побеждава без да се сражава. /самурайска мъдрост/
    Написал? Друг път. Милко Балев му ги редактираше (пишеше) великите мисли.Селски тарикат!

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    Цитат Първоначално публикувано от зуница Виж публикацията
    Написал? Друг път. Милко Балев му ги редактираше (пишеше) великите мисли.Селски тарикат!
    Дааа,амаа "да живеят вс БКП-та по вс земни кълбета"...от кой е?

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    В момента водя едни битки за чест, но те ми извиват ръцете, че нямало да получа някакви си облаги и аз трябва да им клекна. Що бе помияри? Ако едно време беше тъй, сега феса щеше да ни е да раменете. Снощи за уж неправилно спиране ми носиха вода от 9 и 1/2 кладенеца и насмалко не опандизиха жената, че се намеси. Как може да сме толкова скапан народ? Със сила да изтръгваме и малкото останала човещинка в дадени хора?
    По принцип от най-големите говна се получава най- хубавата тор за всяко растение! Така че, ние в момента, нашите съвременници сме тор. От тази тор ще се пръкне едно чудно поколение българи, което според ясновидците ще спаси човешката раса. Ако не стане начи лайнарите са били в недостатъчно количество. Което обаче ме съмнява?
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    Цитат Първоначално публикувано от Ангел Йосифов Виж публикацията
    Дааа,амаа "да живеят вс БКП-та по вс земни кълбета"...от кой е?
    Е-е не съм толкова навътре де.Знам само общо достъпни информации.А тая трябва да е секретна?

Наблюдател
    Регистриран
    22.02.2015
    Пчеларски район
    Родопи
    Яко спамите колеги.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от stan-dob Виж публикацията
    Яко спамите колеги.
    Ами те ако не спамят, трябва да затварят форума , бе брадчет. Ако четем такива ,като теб с две мнения за две години, ще се затрием –зорлем.

пп. Да, две мнения, но качествени. Не като моите –тонове спам.

Почетен Автор
    Регистриран
    30.08.2017
    Пчеларски район
    планета Земя
    Цитат Първоначално публикувано от stan-dob Виж публикацията
    Яко спамите колеги.
    Извинявам се предварително, но искам да се доизясним с колегите

Цитат Първоначално публикувано от Гогол Виж публикацията
    Явно ,че и двамата не можем да разберем кой какво залага като смисъл в написаното и работата отива към конфронтация,която не е желана от мен.Предпочитам да си разменяме реплики и дуплики като колеги които да имат взаимна изгода при отглеждането на пчелите. Така мисля ,че можем да помогнем не само на себе си,но и на другите четящи тук. Това е моето разбиране в момента по въпроса.
    Мда, сигурен бях, че ще разбереш Само не знам защо мислите, че се отива към конфронтация, затова че съм казал, че не си прав в изводите си. Както и да е, аз също не мисля да се конфронтирам с никой, което обаче не може да се твърди със сигурност и за други. Надявам се да успееш да помогнеш със знания на колегите.
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    ...Гога, ти сериозен ли си? Чак не мога да те позная. Начеши му "крастата", както го умееш...
    Видимо демонстрираш близост с колегата, но чак толкова ли сте близки, че си позволяваш да му казваш какво да прави? И защо трябва "да ме начесва", а и за каква "краста" става въпрос?
    Дано не е защото не съм бил съгласен с мнението му, а съм регистриран "едва" 2017г, той през 2014г, а пък ти си от най-старите кримки тук и видиш ли ти колиш и ти бесиш. Щото ако това е причината, има опасност вместо стремежа ти да си изградиш авторитет, сериозно да олекнеш в очите на колегите!
    Тук да не сме в казармата където "зайците" да не могат да опонират на "старите пушките"? Ако е така, ще замоля Дончев да тури на видно място един Устав, та новодошлите да си знаят какво ги чака, ако много им знаят устите

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от Pero Melifero Виж публикацията
    Извинявам се предварително, но искам да се доизясним с колегите

Мда, сигурен бях, че ще разбереш Само не знам защо мислите, че се отива към конфронтация, затова че съм казал, че не си прав в изводите си. Както и да е, аз също не мисля да се конфронтирам с никой, което обаче не може да се твърди със сигурност и за други. Надявам се да успееш да помогнеш със знания на колегите.

Видимо демонстрираш близост с колегата, но чак толкова ли сте близки, че си позволяваш да му казваш какво да прави? И защо трябва "да ме начесва", а и за каква "краста" става въпрос?
    Дано не е защото не съм бил съгласен с мнението му, а съм регистриран "едва" 2017г, той през 2014г, а пък ти си от най-старите кримки тук и видиш ли ти колиш и ти бесиш. Щото ако това е причината, има опасност вместо стремежа ти да си изградиш авторитет, сериозно да олекнеш в очите на колегите!
    Тук да не сме в казармата където "зайците" да не могат да опонират на "старите пушките"? Ако е така, ще замоля Дончев да тури на видно място един Устав, та новодошлите да си знаят какво ги чака, ако много им знаят устите
    Пак някакви конспирации те глождят бре. Тоз от кога е, оня от де е. Както може би си забелязал, избягвам да влизам в полемика с теб, защото освен, че може да изтърва края на ластика, същия може и да се скъса от прекалено опъване, а връщайки се към опъващия го, боли. Абе ти не си ли си играл с ластик като малък, та ме караш да ти обяснявам по няколко пъти.
    Тук сме все чешити хора и долу горе си знаем способностите. Това достатъчно ли ти е като обяснение за Гогол. Казарма?! Имаш си ти хабер...
    Авторитет? Голям майтап. И на оня инджинерин му го казах преди време: Където е трябвало, аз съм се доказал и съм си изградил авторитет. Тук нямам такива намерения.

ПП Ти, както сам подсказа, си от скоро при пчеларите (форумите). Интересно ми е да разбера какво търсиш? Разтуха, плямпане или нужната ти пчеларска информация. Не държа на отговор - знам го.
    Този пост е редактиран от kuline; 10.12.2020 в 22:55.

Страница 124 от 144 ПърваПърва ... 2474114122123124125126134 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 3 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 3 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •