Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!
По принцип от най-големите говна се получава най- хубавата тор за всяко растение! Така че, ние в момента, нашите съвременници сме тор. От тази тор ще се пръкне едно чудно поколение българи, което според ясновидците ще спаси човешката раса. Ако не стане начи лайнарите са били в недостатъчно количество. Което обаче ме съмнява?
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
Извинявам се предварително, но искам да се доизясним с колегите
Мда, сигурен бях, че ще разберешСамо не знам защо мислите, че се отива към конфронтация, затова че съм казал, че не си прав в изводите си. Както и да е, аз също не мисля да се конфронтирам с никой, което обаче не може да се твърди със сигурност и за други. Надявам се да успееш да помогнеш със знания на колегите.
Видимо демонстрираш близост с колегата, но чак толкова ли сте близки, че си позволяваш да му казваш какво да прави? И защо трябва "да ме начесва", а и за каква "краста" става въпрос?
Дано не е защото не съм бил съгласен с мнението му, а съм регистриран "едва" 2017г, той през 2014г, а пък ти си от най-старите кримки тук и видиш ли ти колиш и ти бесиш. Щото ако това е причината, има опасност вместо стремежа ти да си изградиш авторитет, сериозно да олекнеш в очите на колегите!
Тук да не сме в казармата където "зайците" да не могат да опонират на "старите пушките"? Ако е така, ще замоля Дончев да тури на видно място един Устав, та новодошлите да си знаят какво ги чака, ако много им знаят устите![]()
Пак някакви конспирации те глождят бре. Тоз от кога е, оня от де е. Както може би си забелязал, избягвам да влизам в полемика с теб, защото освен, че може да изтърва края на ластика, същия може и да се скъса от прекалено опъване, а връщайки се към опъващия го, боли. Абе ти не си ли си играл с ластик като малък, та ме караш да ти обяснявам по няколко пъти.
Тук сме все чешити хора и долу горе си знаем способностите. Това достатъчно ли ти е като обяснение за Гогол. Казарма?! Имаш си ти хабер...
Авторитет? Голям майтап. И на оня инджинерин му го казах преди време: Където е трябвало, аз съм се доказал и съм си изградил авторитет. Тук нямам такива намерения.
ПП Ти, както сам подсказа, си от скоро при пчеларите (форумите). Интересно ми е да разбера какво търсиш? Разтуха, плямпане или нужната ти пчеларска информация. Не държа на отговор - знам го.![]()
Този пост е редактиран от kuline; 10.12.2020 в 22:55.
В момента има 3 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 3 гост (и))