Цитат Първоначално публикувано от stan-dob Виж публикацията
Яко спамите колеги.
Извинявам се предварително, но искам да се доизясним с колегите

Цитат Първоначално публикувано от Гогол Виж публикацията
Явно ,че и двамата не можем да разберем кой какво залага като смисъл в написаното и работата отива към конфронтация,която не е желана от мен.Предпочитам да си разменяме реплики и дуплики като колеги които да имат взаимна изгода при отглеждането на пчелите. Така мисля ,че можем да помогнем не само на себе си,но и на другите четящи тук. Това е моето разбиране в момента по въпроса.
Мда, сигурен бях, че ще разбереш Само не знам защо мислите, че се отива към конфронтация, затова че съм казал, че не си прав в изводите си. Както и да е, аз също не мисля да се конфронтирам с никой, което обаче не може да се твърди със сигурност и за други. Надявам се да успееш да помогнеш със знания на колегите.
Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
...Гога, ти сериозен ли си? Чак не мога да те позная. Начеши му "крастата", както го умееш...
Видимо демонстрираш близост с колегата, но чак толкова ли сте близки, че си позволяваш да му казваш какво да прави? И защо трябва "да ме начесва", а и за каква "краста" става въпрос?
Дано не е защото не съм бил съгласен с мнението му, а съм регистриран "едва" 2017г, той през 2014г, а пък ти си от най-старите кримки тук и видиш ли ти колиш и ти бесиш. Щото ако това е причината, има опасност вместо стремежа ти да си изградиш авторитет, сериозно да олекнеш в очите на колегите!
Тук да не сме в казармата където "зайците" да не могат да опонират на "старите пушките"? Ако е така, ще замоля Дончев да тури на видно място един Устав, та новодошлите да си знаят какво ги чака, ако много им знаят устите