Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 1434

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    30.08.2017
    Пчеларски район
    планета Земя
    Според мен беше къде-къде по-правилно да напишеш
    Аз мисля че....
    Цитат Първоначално публикувано от Гогол Виж публикацията
    .../ Работиш–мислиш на принципа :симпатичния на мен писа така за онзи;този ще го клъвна ,защото не ми харесват писаниците му;а този ще го клъвна защото веднъж ми опонира и си кръстосаха шпагите с моя приятел....
    за да мога да попитам "Защо така мислиш?" и ти за да не се окажеш голословен, да се аргуметираш за кога и кого става въпрос, а като не успееш, да се окаже, че все пак си фен на конспиративните теории, твърдейки че не си, докато напразно опитваш правилно да анализираш що за човек съм, използвайки неправилни похвати.
    А сега за мен остава какво? Да ти кажа: "ама спал си нещо на течение", пък ти ходи се бясни спал ли си, не си ли спал, имало ли е течение, нямало ли е... обаче аз не съм такъв човек и нищо няма да казвам
    И как става така, че ако критикуваме някой: завиждаме и злобеем, а ако "изчеткаме" друг: имаме някакви задни мисли и определено не сме искрени?

п.п. може друго да не е, ама пък "искрени" правилно съм го написал

Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Цитат Първоначално публикувано от Pero Melifero Виж публикацията
    Според мен беше къде-къде по-правилно да напишеш
    Аз мисля че:
    Явно ,че и двамата не можем да разберем кой какво залага като смисъл в написаното и работата отива към конфронтация,която не е желана от мен.Предпочитам да си разменяме реплики и дуплики като колеги които да имат взаимна изгода при отглеждането на пчелите. Така мисля ,че можем да помогнем не само на себе си,но и на другите четящи тук. Това е моето разбиране в момента по въпроса.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Явно ,че и двамата не можем да разберем кой какво залага като смисъл в написаното и работата отива към конфронтация,която не е желана от мен.Предпочитам да си разменяме реплики и дуплики като колеги които да имат взаимна изгода при отглеждането на пчелите. Така мисля ,че можем да помогнем не само на себе си,но и на другите четящи тук. Това е моето разбиране в момента по въпроса.
    Гога, ти сериозен ли си? Чак не мога да те позная. Начеши му "крастата", както го умееш. То обещаното на пчеличката, не е като да не можеш да се защитиш подобаващо.

Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Гога, ти сериозен ли си? Чак не мога да те позная. Начеши му "крастата", както го умееш. То обещаното на пчеличката, не е като да не можеш да се защитиш подобаващо.
    Сериозен съм Калине.Но обещанието си е обещание.Веднъж го наруших скоро,баста.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Сериозен съм Калине.Но обещанието си е обещание.Веднъж го наруших скоро,баста.
    Аз, съм стигнал до убеждението, че не трябва да се обещава, защото те задължава. Има моменти, в които си "разкрачен" и тогава се явява дилемата да скоча или да не скоча. Ти си знаеш най- добре, просто размишлявам, пишейки.

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    "Великият майстор прави все повече и повече, като същевременно полага все по-малко усилия. В крайна сметка прави всичко, без да прави нищо." - Лао Дзъ, Тао Те Чинг.,,

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •