Цитат Първоначално публикувано от Pero Melifero Виж публикацията
Поздравления, ти си човек, който явно умее да си извади правилно заключение въз основа на точен анализ на причинно-следствена връзка. Ако не греша, това умение би трябвало да ти помага и в пчеларството. Но може и да греша де, напоследък често ми се случва. По принцип не е сложно когато подхождаш непредубедено, но за някои просто е непосилно, а за любителите на конспирациите - немислимо
п.п. Освен сърцето, този вирус може да увреди и други органи
Перо,първо благодаря за хубавите думи с които ме величаеш че мога да бъда "точен анализатор". 2.Не грешиш този път ,че ми помага в пчеларството тази моя придобита с времето и практиката даденост.3.Случва ти се напоследък да грешиш защото не "подхождаш не предубедено" към коментираната тема или личност./ Работиш–мислиш на принципа :симпатичния на мен писа така за онзи;този ще го клъвна ,защото не ми харесват писаниците му;а този ще го клъвна защото веднъж ми опонира и си кръстосаха шпагите с моя приятел. 4.Конспирациите са нещо табу за мен. Работя на принципа на поговорката –Право куме,в очите.
п.п.Не съм прочел още дали засяга директно сърцето,но за кръвоносните съдове –да. Затова и така съм писал. В петък намерих още писания за други въздействия на короната. Но не ги пиша,защото не намерих сайта от който са преписани.Няма го. Значи има нещо гнило,търсим сензация. Ето резултат от "причинно–следствена връзка".Разбра ме за какво ти намеквам с това. Нали не го приемаш за конспирация?
Още веднъж ти благодаря!!!