Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 1434

Разгънат преглед

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от Гогол Виж публикацията
    Така,така е колега Илиев.Психоза,страх от неизвестното и непонятно за обикновения човечец ще му нанесат по–големи поражения и ще го пратят при всевишния да дава отчет за земните си деяния.Да,ама не./П.Бочаров/Това /психозата/ идва от това че хората виждат колко не адекватни са мероприятията на управниците. Те се самоотричат едно с друго.Защо сега започват,като имаха толкова време.Къде потънаха парите отпуснати пролетта за борба с пандемията от ЕС. В Ямболската общинска болница има –няма линейки колкото са пръстите на двете ми ръце. Има сграден фонд на 8 етажа който стои пуст/ако не е ограбен вече/,със всички предпоставки за съвременна болница.А знаеш ли как качват болните в заразното тук–в одеала ,като брашнени чували до 2 или 3 етаж.Защото няма асансьор,а стълбите са широки50–60 см.Докато го качат близките/така е/ и сестрата да му сложи аспиратора,току виж се е представил пред вратите на рая.Е ,ЗА ТОВА МЕ Е ЯД. И не всявам психоза с предположението ми за толкова бройки загубили борбата.Тази вечер го признаха официално/знаех го преди това/ ,че сме на ПЪРВО МЯСТО В СВЕТА ПО СМЪРТНОСТ ОТ к–19 по брой на глава население.Вярното е–носете си новите дрехи,защото не се знае кой ще ги носи.
    ЗнаИш ли къде има психоза, Гога? Там, където няма реална представа за случващото се. Не мога да възприема хората като казват, че медиите били виновни за това. Ами тия, които се психясват, явно нямат реална представа за заобикалящата ги среда и/или са интелектуално ограничени или с лабилна нервна с-ма. Да, в определени моменти, човек се афектира от житейски събития, пряко свързани с него и е нормално за известно време да "заметне", но...когато се върне в тялото си, би следвало да разсъждава адекватно.
    Този пост е редактиран от kuline; 26.11.2020 в 05:38.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 6 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 6 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •