Цитат Първоначално публикувано от Илиев Виж публикацията
Хипохондрията и масовата психоза и страх ще нанесат много по-големи поражения отколкото самият вирус. На един познат дъщеря му, момиче на 12 години, казала - "Вирусът ще изчезне, като спрем да мислим за него."......а починалите от последното денонощие са точно 10 пъти по-малко от по горе обявените....така че бъдете позитивно настроени към живота, и не се поддавайте на масовото облъчване от поръчковите медии, пийте си виното и ракията и си носете новите дрехи, както се казва!!
Така,така е колега Илиев.Психоза,страх от неизвестното и непонятно за обикновения човечец ще му нанесат по–големи поражения и ще го пратят при всевишния да дава отчет за земните си деяния.Да,ама не./П.Бочаров/Това /психозата/ идва от това че хората виждат колко не адекватни са мероприятията на управниците. Те се самоотричат едно с друго.Защо сега започват,като имаха толкова време.Къде потънаха парите отпуснати пролетта за борба с пандемията от ЕС. В Ямболската общинска болница има –няма линейки колкото са пръстите на двете ми ръце. Има сграден фонд на 8 етажа който стои пуст/ако не е ограбен вече/,със всички предпоставки за съвременна болница.А знаеш ли как качват болните в заразното тук–в одеала ,като брашнени чували до 2 или 3 етаж.Защото няма асансьор,а стълбите са широки50–60 см.Докато го качат близките/така е/ и сестрата да му сложи аспиратора,току виж се е представил пред вратите на рая.Е ,ЗА ТОВА МЕ Е ЯД. И не всявам психоза с предположението ми за толкова бройки загубили борбата.Тази вечер го признаха официално/знаех го преди това/ ,че сме на ПЪРВО МЯСТО В СВЕТА ПО СМЪРТНОСТ ОТ к–19 по брой на глава население.Вярното е–носете си новите дрехи,защото не се знае кой ще ги носи.