Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 1434

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    30.08.2017
    Пчеларски район
    планета Земя
    Цитат Първоначално публикувано от Гогол Виж публикацията
    Шегувам се, разбира се.Ако не ни се натресе някоя корона,може на пролет да ти чуя тостовете.Ха наздраве!!!
    То по-натресена от това има ли накъде, хората мрат като мухи, пак ще ни затварят май... Ти мисля че не беше тук напролет, пеня ми излезе на устата да обяснявам, че не е шега тая работа, а на среща ми само глупотевини чувах
    Единственото хубаво в цялата ситуация е, че може би грипа ще ни прескочи по случай ковида, пак казвам може би, дано да съм разбрал правилно това, което ми казват звездите
    А за сектата не си прав, винаги сме в различен състав, идва който има възможност и желание Ако оцелееш до пролетта и сме възобновили сбирките, си добре дошъл! Както и всеки друг де

Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Цитат Първоначално публикувано от Pero Melifero Виж публикацията
    То по-натресена от това има ли накъде, хората мрат като мухи, пак ще ни затварят май... Ти мисля че не беше тук напролет, пеня ми излезе на устата да обяснявам, че не е шега тая работа, а на среща ми само глупотевини чувах
    Единственото хубаво в цялата ситуация е, че може би грипа ще ни прескочи по случай ковида, пак казвам може би, дано да съм разбрал правилно това, което ми казват звездите
    А за сектата не си прав, винаги сме в различен състав, идва който има възможност и желание Ако оцелееш до пролетта и сме възобновили сбирките, си добре дошъл! Както и всеки друг де
    Не само на пролет ме нямаше,много повече време бях възпрепятстван да ви чета тука.Ама, е на,пчеличката Мая ме върна отново във вашите редици.Затова ,преди ги обичах тези твари,а сега ги боготворя и макар да ми е трудно ,пак си имам 5 кошера/с пчелите вътре,разбира се./
    В тази ситуация хубаво няма–какъвто и грип да е ,ще премине в корона.И най лошото е ,че сега,властимащите не реаграт адекватно–здравната система започва да колабира защото нашите умняги изпуснаха 8 месеца за да задоволят с–мата с лекари от бившите съветски републики.А това ставаше лесно,но парите от еврослугинажа отидоха в тяхните джобове.Сега ще кажеш,че съм се политизирал.НЕ и не.Само ме е яд.
    На пролет................Ще има ли пролет за много хора??????? Или ще слушаме подтискащата информация, че 1567 човека загубиха битката с короната за изминалите 24 часа. А после повече, и повече,и повече.
    п.п.Дано не съм изпортил темата,ама положението във всички региони е такова,не с пчелите разбира се.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •