Аз се чувствам много добре и няма как да е иначе. Не се извинявай, защото извинението е стъпка към призната вина, която в случая е обида към всички имако мислещи, според твоя мироглед. Кои са твои братя, само гадая, но не ми е интересно да ги разпозная. Ако са тия, които се осланят на това, да цоцат от държавната хазна - лошо. Тук иде дума за пчеларство, а не за печелбарство.
само ти изрази че си се почувствал като псе, без да съм ти казвал че си такова нещо ... какво си просиш милостиня сега от другите недоволстващи от всеки и от всичко?
след като защитаваш тезата за недоволство от "Де Минимис", значи не си чист в мислите си, че само се любуваш на пчеличките, без да се облизваш,как и колко да си намажеш филийката с някакво отделно печалбарство покрай пчеларството![]()
Не, аз многократно съм изразявал и защитавал моята теза с доводи - Чети! Достатъчно мат'реал има тук. Когато успееш да прочетеш всичко ще те призная за опонент, инак си поредния желаещ бързи пари опонент, които много ги имало тука, но са били като ловците на слука.
Е има ли преводи?
Не че искам да замазвам интересната дискусия ,но спора профита--хобита е трудно решим.Нито ще изчезнат профитата нито хобитата, а и не трябва.Интересите са им и малко различни,но ,ако са ПЧЕЛАРИ,би трябвало да има мирно съвместно съществуване. Не е важно кой как упражнява занаята,но, ако се смятаме, че ПЪРВО СМЕ ПЧЕЛАРИ,би трябвало да се уважаваме.
В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))