Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 344

Тема: DE MINIMIS 2020

Преглед на хибрид режима

Забранен
    Регистриран
    30.06.2017
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Доста цветущи епитети използваш, въпреки, че аз се стремя да запазя добрия тон, което не ми пасва, но се старая, постарай се и ти, за да не те принудя да се лишиш от форумно присъствие!
    ДФЗ се подиграва с теб чрез малките помощи и сега искаш да си го изкараш на мен, като имаш апетит да ми вземаш и от свободата на словото, което мислих че е безплатно поне сред колеги

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от Faytona Виж публикацията
    ДФЗ се подиграва с теб чрез малките помощи и сега искаш да си го изкараш на мен, като имаш апетит да ми вземаш и от свободата на словото, което мислих че е безплатно поне сред колеги
    ДФЗ нищо не ми е взело, тъй като не съм имал мерак. Свободата на словото е изконно право, стига да не приравняваш опонента на псе!

Забранен
    Регистриран
    30.06.2017
    ДФЗ нищо не ми е взело, тъй като не съм имал мерак. Свободата на словото е изконно право, стига да не приравняваш опонента на псе!
    ако си се почувствал за псе се извинявам, но не се извинявам че използвам и ще използвам широкообхватни и цветни думи, които са ни подарени от нашите братя, които ми дават безкористно да обрисувам без свян какво мисля, без да имам лоши намерения!!!

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    ако си се почувствал за псе се извинявам, но не се извинявам че използвам и ще използвам широкообхватни и цветни думи, които са ни подарени от нашите братя, които ми дават безкористно да обрисувам без свян какво мисля, без да имам лоши намерения!!!
    Аз се чувствам много добре и няма как да е иначе. Не се извинявай, защото извинението е стъпка към призната вина, която в случая е обида към всички имако мислещи, според твоя мироглед. Кои са твои братя, само гадая, но не ми е интересно да ги разпозная. Ако са тия, които се осланят на това, да цоцат от държавната хазна - лошо. Тук иде дума за пчеларство, а не за печелбарство.

Забранен
    Регистриран
    30.06.2017
    Аз се чувствам много добре и няма как да е иначе. Не се извинявай, защото извинението е стъпка към призната вина, която в случая е обида към всички имако мислещи, според твоя мироглед. Кои са твои братя, само гадая, но не ми е интересно да ги разпозная. Ако са тия, които се осланят на това, да цоцат от държавната хазна - лошо. Тук иде дума за пчеларство, а не за печелбарство.
    само ти изрази че си се почувствал като псе, без да съм ти казвал че си такова нещо ... какво си просиш милостиня сега от другите недоволстващи от всеки и от всичко?
    след като защитаваш тезата за недоволство от "Де Минимис", значи не си чист в мислите си, че само се любуваш на пчеличките, без да се облизваш,как и колко да си намажеш филийката с някакво отделно печалбарство покрай пчеларството

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    само ти изрази че си се почувствал като псе, без да съм ти казвал че си такова нещо ... какво си просиш милостиня сега от другите недоволстващи от всеки и от всичко?
    след като защитаваш тезата за недоволство от "Де Минимис", значи не си чист в мислите си, че само се любуваш на пчеличките, без да се облизваш,как и колко да си намажеш филийката с някакво отделно печалбарство покрай пчеларството
    Не, аз многократно съм изразявал и защитавал моята теза с доводи - Чети! Достатъчно мат'реал има тук. Когато успееш да прочетеш всичко ще те призная за опонент, инак си поредния желаещ бързи пари опонент, които много ги имало тука, но са били като ловците на слука.

Заслужил Автор
    Регистриран
    24.10.2011
    Е има ли преводи?

Забранен
    Регистриран
    30.06.2017
    Не, аз многократно съм изразявал и защитавал моята теза с доводи - Чети! Достатъчно мат'реал има тук. Когато успееш да прочетеш всичко ще те призная за опонент, инак си поредния желаещ бързи пари опонент, които много ги имало тука, но са били като ловците на слука.
    Че що си мислиш че съм ревнал да получа твоето признание??? Поне не бъди високомерен, имащ се за мерило на многомъдрещо пчеларче, а не печалбарче, което като има "Де Минимис" негодува и пита що има, а като няма "Де Минимис" пита що няма

Потребител
    Регистриран
    04.05.2012
    Пчеларски район
    Северно от София
    Не че искам да замазвам интересната дискусия ,но спора профита--хобита е трудно решим.Нито ще изчезнат профитата нито хобитата, а и не трябва.Интересите са им и малко различни,но ,ако са ПЧЕЛАРИ,би трябвало да има мирно съвместно съществуване. Не е важно кой как упражнява занаята,но, ако се смятаме, че ПЪРВО СМЕ ПЧЕЛАРИ,би трябвало да се уважаваме.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •