Цитат Първоначално публикувано от Faytona Виж публикацията
И аз съм разочарован, днес само 4 бимбоня ми преведоха ДФЗ, а исках поне 20 да са, ама айде ще ви оставя вие да цвърчите вместо мен, а аз ще ги касирам, ще си платя осигуровки, че и за гориво ще имам, че и за 3 работника ще имам да платя при офанзивата за догодина при носенето и центрофугирането на тежките магазини, е да малко са, не стигат за ваканцийка до Тайланд да заведа семейството, ама то Ковид нали има
а дай Боже пак да е слаба годината, че да отсее хоби пчеларчетата още и да ми се увеличи помощта още
Като си взел четирите "бонбона" дано ти се откъсне от сърцето на работниците да им платиш осигуровките или ги имаш за магарета, да ги ползваш за торба зоб. Пита ме дали съм искрен, да искрено ти желая да заведеш семейството си в Тайланд или където искаш. Аз не съм завистник, нищо че, в твоите очи се вписвам като скимтящ, цвърцящ мрънкалник. Доста цветущи епитети използваш, въпреки, че аз се стремя да запазя добрия тон, което не ми пасва, но се старая, постарай се и ти, за да не те принудя да се лишиш от форумно присъствие!