Колеги здравейте
Някой да е кандидатствал за covid1.?
Там има едно условие което не го разбирам,трябва да съм кандидатствал за деминимис през 2019 или за деминимис 2019.
Нали същата година имаше два приема тава за 2018 и 2019г.
Някой да е наясно с нещата?
Ами ако си редактираш малко въпросите (по-емоционалните епитети), спокойно можеш да ги изпратиш в редакциите на които се сетиш вестници, списания, телевизии и т.н. Тук и да получиш някакъв отговор на тях, то си е за вътрешнофорумна консумация и няма да се разшуми достатъчно!![]()
Реших да живея вечно. Засега всичко върви добре.
Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!
...То набора ми от епитети е доста по-богат от неепитетните думи...Все пак пчелините ми са в гори и ливади, и контакта ми с хора, които волно разхождат овце, кози и крави е от първо лице и от тях получавам много добър тренинг
.
И междувременно докато с голяма наслада слушах и си обогатявах "епитетомологията", ми се случваше, чат-пат, да прочета, нещо по-различно.
Това, което ще цитирам е откъс от една книга, която съм препрочитал преди повече от 20-25 години, и идеята има връзка с "...вътрешнофоруната консумация..."
Цитат:
"...Хвърляйки вашето семе, вашата "милостиня", вашето добро дело под каквато и да било форма, вие давате част от вашата личност и получавате част от личността на другия; взаимно се приобщавате един към друг; още малко внимание и като награда вие вече познавате, правите най-неочаквани открития. Непременно ще почнете да гледате на вашето добро дело като на наука; тя ще обхване целия ви живот и може би ще го изпълни от край до край. От друга страна всичките ви мисли, всичките семена, които сте хвърлили и може би вече забравили, ще покълнат и ще израснат; този, който ги е получил от вас, ще ги предаде на друг. И кой знае какво участие ще ви се падне в бъдеще при решаване съдбините на човечеството? И ако вашето знание и целият ви живот, посветен на тая работа, ви издигнат най-после до висини, отдето ще можете да хвърлите едно грамадно семе, да оставите в наследство на света една грамадна мисъл, тогава… И така нататък говорих много на тая тема..."
Чест и почитания към Човека подбрал и подредил така добре думите и мислите си в това откровение.
В момента има 3 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 3 гост (и))