Ако е суша,задължително захарен сироп.В пчеларството "зарът" не работи.Повтарям,ако имаш очаквания от акацията,трябва да подхранваш,за да се доразвият.В противен случай ще оползотворят акацията за развитие.....а след това...
Ако е суша,задължително захарен сироп.В пчеларството "зарът" не работи.Повтарям,ако имаш очаквания от акацията,трябва да подхранваш,за да се доразвият.В противен случай ще оползотворят акацията за развитие.....а след това...
Хубаво е да поясня, че това хвърляне на зара е в топ район, който в последните години взе да прави номера и това, което аз наричам тегаво някой колега може и да подскача и да му се радва. За това не давам сироп, че нито знам кога, колко и защо, нито има къде да го налея. Сега се бях засилил да давам пликчета с по 500 мл ама ми се видя безмислено упражнение за 100 кошера и сложих само на най-критичните. Най-много да ги объркам вместо те да се регулират според природата. Ако не беше този вятър и ако имаше малко повече влага и за 4-5 дни се обръщат нещата.
В кошерите има пчелица и като излезе пилото ще са добри ама меда им е на минимум или липсва и по това време такова нямане за първи път виждам. И за това ги присвих за да могат по-лесно да се оправят долу и да започне работа в магазина.
Медец
В момента има 6 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 6 гост (и))