Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
Зуница, не мога да изложа в публичното пространство информация, която не е редно. Повярвай ми, полицаите изпълняват разпореждания, които не са измислени на момента. Така че, не ги винете. Поради липса на информация, обикновено те понасят негативите на недоволните, но...това е положението. То за това и вицовете в болшинството са насочени към усмиването им. Да, има и "мърша", но я има във всяка една професия. Не си мислете, че им адвокатствам, просто им съчувствам и се старая да ги уважавам, както и с всеки друг, който се отнася коректно спрямо мен.
Без съмнение и в полицията попадат умни хора.Но това са изключения потвърждаващи правилото.А след няколко години, ако не избягат от полицията става "С какъв се ставиш,такъв ставаш.".Вярвай ми. Винаги съм им съчувствал.Но това не може да ме накара да не им се смея, когато си го заслужават.Умните полицаи също се смеят.Само "истинските" полицаи се разлютяват и стой та гледай.
А между другото , ако един човек не го бива в никоя професия става полицай.Ако и за това не става, пиши го охранител.