Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 8061

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Нищо по-различно. Камерите си щракат, не се заблуждавайте - контрола за скорост си действа. Така че, да не се изненадате. Не винете полицаите, те са там, защото това им е работата. Това че някой не иска да спазва правилата, наложени от висшестоящи, незначи, че те (полицаите) са виновни.
    Какъв цирк наблюдавах при последния сняг нямаш си на представа.Магистрала.Огран ичение 120 км.Снега такъв , че и 80 са ти много .Болшинството крета с 60.Нищо се не види.И у тоя "тунтавеж" гледам полицаите застанали зад завоя в насрещното и обикалят "триногата".Кой има по-малко акъл тоя дето би тръгнал в снега и виелицата с над 80 или тоя дето е тръгнал да лови тия с над 120?
    Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от зуница Виж публикацията
    Какъв цирк наблюдавах при последния сняг нямаш си на представа.Магистрала.Огран ичение 120 км.Снега такъв , че и 80 са ти много .Болшинството крета с 60.Нищо се не види.И у тоя "тунтавеж" гледам полицаите застанали зад завоя в насрещното и обикалят "триногата".Кой има по-малко акъл тоя дето би тръгнал в снега и виелицата с над 80 или тоя дето е тръгнал да лови тия с над 120?
    Зуница, не мога да изложа в публичното пространство информация, която не е редно. Повярвай ми, полицаите изпълняват разпореждания, които не са измислени на момента. Така че, не ги винете. Поради липса на информация, обикновено те понасят негативите на недоволните, но...това е положението. То за това и вицовете в болшинството са насочени към усмиването им. Да, има и "мърша", но я има във всяка една професия. Не си мислете, че им адвокатствам, просто им съчувствам и се старая да ги уважавам, както и с всеки друг, който се отнася коректно спрямо мен.

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Зуница, не мога да изложа в публичното пространство информация, която не е редно. Повярвай ми, полицаите изпълняват разпореждания, които не са измислени на момента. Така че, не ги винете. Поради липса на информация, обикновено те понасят негативите на недоволните, но...това е положението. То за това и вицовете в болшинството са насочени към усмиването им. Да, има и "мърша", но я има във всяка една професия. Не си мислете, че им адвокатствам, просто им съчувствам и се старая да ги уважавам, както и с всеки друг, който се отнася коректно спрямо мен.
    Без съмнение и в полицията попадат умни хора.Но това са изключения потвърждаващи правилото.А след няколко години, ако не избягат от полицията става "С какъв се ставиш,такъв ставаш.".Вярвай ми. Винаги съм им съчувствал.Но това не може да ме накара да не им се смея, когато си го заслужават.Умните полицаи също се смеят.Само "истинските" полицаи се разлютяват и стой та гледай.
    А между другото , ако един човек не го бива в никоя професия става полицай.Ако и за това не става, пиши го охранител.

Потребител
    Регистриран
    22.07.2015
    Пчеларски район
    Каварна
    е то не е като военните ,умните бягат или по точно усъзналите се, аз имам комшо които е някакъв в полицето у софето но е военна школа. Налива си нафта от гюмо и ич не му дреме. А една снимка и айде. Нека аз да съм прост . Мой шеф навремето преди 15 г ми каза на мен неми трябват хора да мислят ,а да изпълняват това което им кажа .аз имам пари и не ми трябва акъл,на твойто място ша сложа 2 ма ако трябва,прав беше фимата е там но него го няма. И на него му писна и напусна преди 2 год,*докато има прости ще има тарикати*

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Мисля си дали няма да проработи като противороева мярка? Пред всеки кошер снимка на този човек. Море той хайдутите не пуща та нежели рояк https://images.app.goo.gl/43bdQ5RwukTHETBK6
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    Замислям се като гледам какво става напоследък. Аджиба ,защо директорите не се откажат от заплатите си както го направиха депутатите , а съкращават работници?То тяхното, ако го възприеме държавата трябваше да изгони 30% от гражданите и ако изгони старците дори и ще оправи процентите на жертвите.
    Б.Б. няма ли и тях да призове към съпричастност?Стига са плакали за евентуалните загуби.Гонят хората от работа , а искат пари от същите тия хора чрез държавата.Мирише нещо у тия "работодатели".В цял свят бизнесът дава, а у нас зинали да вземат и все им е малко.А, да последват примера на управниците.Нали претендират, че те са управници в предприятията.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Замислям се като гледам какво става напоследък. Аджиба ,защо директорите не се откажат от заплатите си както го направиха депутатите , а съкращават работници?То тяхното, ако го възприеме държавата трябваше да изгони 30% от гражданите и ако изгони старците дори и ще оправи процентите на жертвите.
    Б.Б. няма ли и тях да призове към съпричастност?Стига са плакали за евентуалните загуби.Гонят хората от работа , а искат пари от същите тия хора чрез държавата.Мирише нещо у тия "работодатели".В цял свят бизнесът дава, а у нас зинали да вземат и все им е малко.А, да последват примера на управниците.Нали претендират, че те са управници в предприятията.
    И аз ги говоря едни такива подобни, а те ме мислят за луд - не отричам де, но наблюдавам ежеминутно как се мъчат да приберат всичко до трошица. А Б.Б. раздава и тегли милиарди, а накрая нищооооо. След като ги е раздал и ще тегли още толкова излиза, че в един момент всички като се събудим един ден трябва да имаме по едни 3-4 хилки на масата, а то вече и заплати май няма да имаме, а дълговете бол. Аз лично в момента играя в един цирк излизайки дни преди това от друг такъв. Чудиш се да се смееш ли, да плачеш ли, да се гръмнеш ли или да се изстреляш на друга планета?! Малеееей, като виждаш какви кухи лейки те управляват иии.... И то с хъс на много знаещи.

Почетен Автор
    Регистриран
    27.05.2014
    Пчеларски район
    русе
    Много ми е интересно и любопитно, ще се намерят ли балъци, които да се метнат на новооткритата био-пързалка??.....навремето, в зората на Демокрацията, рекламираха едни ножове, като хвърлиш домата нагоре и сам се реже на две като падне върху ножа...и там имаше качествен контрол си спомням - "Суис Куолити Контрол" се казваше..

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Илиев Виж публикацията
    Много ми е интересно и любопитно, ще се намерят ли балъци, които да се метнат на новооткритата био-пързалка??.....навремето, в зората на Демокрацията, рекламираха едни ножове, като хвърлиш домата нагоре и сам се реже на две като падне върху ножа...и там имаше качествен контрол си спомням - "Суис Куолити Контрол" се казваше..
    Не знам какъв е контрола, но в къщи имаме такива ножове точно от Демокрацията, купени пред ЦУМ на рекламния щанд. Не са мръднали. Явно си го бива контрола. А, как ще е био-пързалката, предстои да видим. Малееееей, то пък някой като ще ни каже.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Без съмнение и в полицията попадат умни хора.
    Всички са умни. Там ги избират с конкурс.

Страница 1 от 3 123 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 9 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 9 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •