Цитат Първоначално публикувано от kivanov Виж публикацията
Всичко е премерване на риска. Може от 100 000 да станат 1 000 000, но може да станат и 0. Просто имам усещането, че производството на мед е занимание тип хоби и въпросът "защо не направиш Х и Y за да изкараш по-голяма печалба или да разшириш бизнеса" е табу. Разбирам го. Други ходят за риба без да си правят рибарници.

В България сме. Можем да вадим и ние много неща стига да имаме технология, мерак, хора. Всяка работа си има стойност. Мисля, че както процентът хора, които стават за програмисти е голям така не е и малкъ процентът за пчелари. Просто всички вие тук слагате много емоция. Разбирам го. Но, ако това е просто бизнес, защо не? Видях, че има обява за 3000 долара чисто запалта в щатите. Кажи ми ти тук за тази сума ще работиш ли за мен/за себе си като пчелар?
Хубава тема и рядко ти каца птичето на рамото. Късмет, че днес влязох да разгледам. Реално осъзнавам колко е трудно на човек да заложи времето или парите си в ръцете на друг човек, но съм съгласен да загубя най малко една година от живота си в опит да успея. Лично на мен ми куца маркетинга поради малкото свободно време.