Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 202

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    Аз под семейството съм сложил корпус с пити, да играе роля на дълбоко дъно. В много от тези пити има запечатан мед. Дали ще го качат нагоре и да изиграе роля на подхранване?
    На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
    "Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от agro Виж публикацията
    Аз под семейството съм сложил корпус с пити, да играе роля на дълбоко дъно. В много от тези пити има запечатан мед. Дали ще го качат нагоре и да изиграе рола на подхранване?
    Предимно не го пипат запечатания. Раздрасквай по малко.

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Предимно не го пипат запечатания. Раздрасквай по малко.
    Страх ме е от кражби, ще замирише на мед яко откъм кошерите.
    "Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Страх ме е от кражби, ще замирише на мед яко откъм кошерите.
    Някои манипулации мисля, че знаеш кога се правят?

Почетен Автор
    Регистриран
    02.02.2015
    Аз под семейството съм сложил корпус с пити, да играе роля на дълбоко дъно. В много от тези пити има запечатан мед. Дали ще го качат нагоре и да изиграе роля на подхранване?
    Ако не им трябва защо да го качват, пролетта ще им е по полезен, е виж айо им трябва вече е друга работата.
    Не можеш да седиш в твоя ъгъл на гората, чакайки другите да дойдат при теб. Понякога трябва ти да ходиш при тях. - Мечо Пух

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    Цитат Първоначално публикувано от barkov1982 Виж публикацията
    Ако не им трябва защо да го качват, пролетта ще им е по полезен, е виж айо им трябва вече е друга работата.
    Тайничко се надявах да го прехвърлят в медените венци, правейки ги по-дебели, за да не гризнат тавана по никое време, да слагам питки по студовете.

Почетен Автор
    Регистриран
    02.02.2015
    Тайничко се надявах да го прехвърлят в медените венци, правейки ги по-дебели, за да не гризнат тавана по никое време, да слагам питки по студовете.
    Еми тогава вземи под внимание съвета на Дончев, въпреки че силните семейства не ги плаши нищо.
    Не можеш да седиш в твоя ъгъл на гората, чакайки другите да дойдат при теб. Понякога трябва ти да ходиш при тях. - Мечо Пух

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    Цитат Първоначално публикувано от barkov1982 Виж публикацията
    Еми тогава вземи под внимание съвета на Дончев, въпреки че силните семейства не ги плаши нищо.
    Силните не ги мисля, а по това време ме е страх да разпечатвам на по-слабите.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Силните не ги мисля, а по това време ме е страх да разпечатвам на по-слабите.
    Пак трябва да доуточнявам. Прави се по малко. Докато другите надушат, те вече да са го прибрали. И както казах се прави колкото е възможно в по късен час. Аз го правя по всяко време, но това е друг въпрос.

VIP Автор
    Регистриран
    30.08.2017
    Пчеларски район
    планета Земя
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Прави се по малко. Докато другите надушат, те вече да са го прибрали. И както казах се прави колкото е възможно в по късен час.
    Ей тук вече, мисля че е крайно време да попитам нещо, което винаги съм се чудил, а и ще е интересно и за други млади колеги:
    1. А ако не го приберат до сутринта какво се прави?
    2. Ако все пак го качат/свалят и не го запечатат до сутринта, какво се прави? Или вече меда не мирише на мед?

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •