Здравейте.Някой да е ползвал това?Какво ще кажете?
https://zoomagnit.com/gold-varroa--g...ol-10-plastin/
Здравейте.Някой да е ползвал това?Какво ще кажете?
https://zoomagnit.com/gold-varroa--g...ol-10-plastin/
Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!
Съдържат флуметрин,в доза като варостопа.Не е Био или Еко за какъвто го продават нашите търговци.
Че не е био е ясно щом има флуметрин.Препоръчаната доза за силно семейство е два пъти по-малка от тая на "Варостоп"-а.Две лентички с по 3 мг флуметрин срещу четири лентички с по 3 мг. при "Варостоп".
Другите съставки са "био", та намаляването на химията два пъти е съблазнително.
Важното е да работи.Точно това не знам. А и нямам доверие в турците.Дали не са допълнили съставките с "кумафос" или "амитраз" за по голям ефект?![]()
Някой нещо да е чел по въпроса?![]()
Нямаш доверие в турците, а във французите имаш ли?
APIVAR
АКТИВНА СУБСТАНЦИЯ AMITRAZ
Препарата е произведен от VETO PHARMA страна производител ФРАНЦИЯ
Тази година се наканих да сложа по-рано лентички и изнената - сайта на Гордиан не работи, а нямам и номера на сърбина. Някой скоро поръчвал ли е Херба стрип и има ли връзка с въпросния сърбин, който ги разпространяваше в България?
Медец
В Турция цената им е 7 турски лири = 2,10 лв за 1 пакет. В Русе са 7-8 лв за 1 пакет. Хора, които са ги ползвали миналата година ги похвалиха и аз като видях цената в Турция, не можах да се удържа и ги купих. Но ефективността им се оказа много ниска. Падат 5-10 кърлежа, много слаб ефект. И в самите пакети течността не е попила в лентите. Има попита от активната съставка, но има и течност, която така си стои. Аз повече не бих ги използвал.
Първите ми наблюдения са, че за седмица половината ги изгризаха.Не знам дали ще остане нещо за още 3 до 5 седмици? Много ме съмнява.
А иначе са доста мазни. Мирис не усетих.Поне тимола трябваше да надуша.Нещата май вървят към "пари в помощ на турската икономика".![]()
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))