Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 632

Преглед на хибрид режима

Почетен Автор
    Регистриран
    21.10.2014
    Пчеларски район
    Община Драгоман, Софийска област, 615м. надм.вис.
    Цитат Първоначално публикувано от nikawr Виж публикацията
    При третиране с фогър и ОК, последната сублимира и се превръща в МК.... така че имайте го на предвид при такъв избор на третиране.
    Превръщането на оксаловата в мравчена започва над определена температура. Добрият фогър/изпарител, е този който не превишава температурата на сублимация с толкова, че да започне да се образува мравчена киселина. До тук стигнах с читанката. Как да избера правилния уред, още не съм наясно. Не ми е в моментните задачи. Факта че цените варират и стигат до към 300€+ , ме кара да се съмнявам в някои неща. Ще се върна пак в читанката!

Почетен Автор
    Регистриран
    05.10.2012
    Цитат Първоначално публикувано от rumenggr Виж публикацията
    Превръщането на оксаловата в мравчена започва над определена температура. Добрият фогър/изпарител, е този който не превишава температурата на сублимация с толкова, че да започне да се образува мравчена киселина. До тук стигнах с читанката. Как да избера правилния уред, още не съм наясно. Не ми е в моментните задачи. Факта че цените варират и стигат до към 300€+ , ме кара да се съмнявам в някои неща. Ще се върна пак в читанката!
    Прекалено много въпросителни има около тези фогъри, затова и не ги харесвам. Каквото и да е вещество под формата на газ навлиза в пъти по-бързо в организма отколкото ако се погълне примерно. Има много колеги, които се и отказаха от обгазяването, да споделят и те защо?

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •