Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 8061

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Я, да се включа в претензиите. Аз ,като фен на Бг производителя, да вметна. Чета :Убиват дребния бизнес. Какво убиване, бе брато, то си требе баш трепане.Купувам си ДБ магазин-десетак, е светнат съм меря 425 /500 о-кей .Ама кой да ми каже да си отворя широко очите.Аве сладури, дървоводелци, няма ли кой да ви каже : магазин -170мм. Рамка- 160мм.,Рамката трябва да ляга по-ниско от горния ръб. Ама то всеки безработен

хитрец, прави нещо, дет не му е
    работа.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Я, да се включа в претензиите. Аз ,като фен на Бг производителя, да вметна. Чета :Убиват дребния бизнес. Какво убиване, бе брато, то си требе баш трепане.Купувам си ДБ магазин-десетак, е светнат съм меря 425 /500 о-кей .Ама кой да ми каже да си отворя широко очите.Аве сладури, дървоводелци, няма ли кой да ви каже : магазин -170мм. Рамка- 160мм.,Рамката трябва да ляга по-ниско от горния ръб. Ама то всеки безработен

хитрец, прави нещо, дет не му е
    работа.
    Ще ги поставяш по диагонал.

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Абе той Перката първо да изкара книжка за яхта пък после да я "кара".
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    По нататък: Купувам си разсад. Ще си пия ракията с био -домати, да , ама друг път. Станаха метър и половина, 2 юли, а няма завръз.Време е да напиша един роман , ще го екранизират и на стари години ще си пека кокалите на Карибите.

VIP Автор
    Регистриран
    30.08.2017
    Пчеларски район
    планета Земя
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Време е да напиша един роман , ще го екранизират и на стари години ще си пека кокалите на Карибите.
    надай се, издателя ще те изпържи нещо с правата и той ще е тоя на карибите, а ти ще си си пак при пчьолките

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •