Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 4956

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Като кажете ви останал мед направо ме разбивате.Толкова много начини има сега да се продава мед.Бат Тянко гледаш от твоята камбанария,но ако си купя мед който не отговаря на изискванията и качеството.Как да си потърся правата и какви са?Продавами БИО мед а той пълен с инвер.Къде да си потърся права?...
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

Заслужил Автор
    Регистриран
    03.12.2014
    Пчеларски район
    Врачанско
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Толкова много начини има сега да се продава мед.
    Един непоискан съвет:
    Да знаеш, че това е до време. Сега като си горе се подготви за момента, когато колелото ще тръгне надолу.

Производството на качествен продукт е едно. Реализацията му съвсем друго. Няма филм, в който само първото да е достатъчно. При нас шансът е, че имаме година или малко повече да го реализираме.
    Медец

Потребител
    Регистриран
    08.04.2012
    Пчеларски район
    Елхово
    Цитат Първоначално публикувано от todor.mitkov Виж публикацията
    Един непоискан съвет:
    Да знаеш, че това е до време. Сега като си горе се подготви за момента, когато колелото ще тръгне надолу.

Производството на качествен продукт е едно. Реализацията му съвсем друго. Няма филм, в който само първото да е достатъчно. При нас шансът е, че имаме година или малко повече да го реализираме.
    Защо да е година, или малко повече? След това вкисва ли?

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от Pero Melifero Виж публикацията
    Вярно е смешна и това е тъжното, не знам дали се досещате, но ако продавате на такива цени на дребно, то няма как да го продадете на едро за повече от 2лв!
    Цитат Първоначално публикувано от Pero Melifero Виж публикацията
    Аааа ти си по измислиците, не аз!
    Верно бе, то твоето било макроикономически трактат, на тема : Как да си продаваме меда на висока цена. Благодаря че ни подсети, щото аз специално никога нямаше да се досетя без теб.

Заслужил Автор
    Регистриран
    03.12.2014
    Пчеларски район
    Врачанско
    Цитат Първоначално публикувано от morriddin Виж публикацията
    Защо да е година, или малко повече? След това вкисва ли?
    Зависи от температурата, при която се съхранява. При сравнително еднаква температура след втората година меда потъмнява. Имам и други наблюдения, които са по-скоро специфични и могат да се обощят с това, че при продължителното съхранение може да наруши търговския вид. Изследвания на показателите не съм правил.
    Медец

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •