Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 4956

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Цитат Първоначално публикувано от Pero Melifero Виж публикацията
    Еее Ник, извинявай, но така както си го написал излиза че си го разпродал на дребно на тая цена, поне аз така разбрах и изказах мнението си, за мен не е простотия това да имаш мнение по даден въпрос. Иначе евала, щом при тая стагнация си му взел 5.00лв. на едро и то при положение, че други го дават на 4.00 и не успяват
    Извинявай и ти, вчера бях ядосан. Да продавам на дребно на 5 лв. трябва да съм абсолютен идиот и глупак и написаното го приех за обида. Тази години почти нямах слънчоглед и меда беше невероятен, даже имах предложение и на 5.50лв., но щях да си загубя този клиент а той всяка година ми взима по 1 тон и реших да си го дам на него на 5лв.

VIP Автор
    Регистриран
    06.01.2011
    Пчеларски район
    с. Воднянци, обл. Видин
    Цитат Първоначално публикувано от Nik_m Виж публикацията
    Да продавам на дребно на 5 лв. трябва да съм абсолютен идиот и глупак и написаното го приех за обида. .
    Колега и аз останах с убеждението че си си продал меда на дребно на 5 лева и за това написах че при мен на 8 много тегаво върви. Извинявай ако съм те засегнал нещо, просто така разбрах написаното от теб....

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Цитат Първоначално публикувано от Цеко Виж публикацията
    Колега и аз останах с убеждението че си си продал меда на дребно на 5 лева и за това написах че при мен на 8 много тегаво върви. Извинявай ако съм те засегнал нещо, просто така разбрах написаното от теб....
    Няма нищо, разбирам те и аз загубих клиенти на дребно защото са намерили на по евтина цена, не е бил хубав другия мед ама е евтин и при тия минимални заплати по нашия край хората това ги интересува За това гледам да си запазя този клиент на едро който ми купува почти всичкия мед.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Много добре те разбра,но се прави на 17:50ч.Виж ,че мен не ме цитира да не го перна с неговите камъни.
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •