Точно за това не съм съгласен да се плаща за опрашване и не само .Ще спомена по долу.
Тази тема започна "уж "с идеята да се включим в обсъждането на закона за да се промени в интерес на пчеларите. Ясно е ,че целта е да се види нагласата във форума(малка представителна извадка).Ясно е ,че е решено какво ще се промени в закона.Ясно е ,че няма желание закона да е в полза на редовите пчелари.Ясно е ,че всеки дърпа към себе си .
Ясно е ,че от това бързане да се напише някакъв закон ще спечелят тези които знаят първоначалния замисъл.
Обидно ми е да ме правите на глупак!!!
Като е такава "мътна вода" предпочитам да не се променя сега закона.Ще кажете ще го променят ,аз пък казвам, че винаги има и друга гледна точка/ друго решение ,човек винаги има избор .
Господин Евден много лошо сравнение с водата.
Пчелите опрашват така или иначе не сме им ние създателите .Ние само ги отглеждаме за нашите ни цели.Не съм съгласен да плащам (като данъкоплатец)за нещо, което не искам като услуга.Опитвате се да ни убедите ,че ако дойда у вас и извърша някаква полезна дейност без Вие да сте искали това от мен.Ще ми заплатите и ще ме изпратите с добро.

Цитат