Добре дошли в Българският форум за пчелари.

Вижте резултатите от анкетата: Ще присъствате ли на протеста на 10.12.2018

Гласували
64. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

27 42.19%
  • Ще си помисля

4 6.25%
  • Не

33 51.56%
Резултати от 1 до 10 от общо 864

Преглед на хибрид режима

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Тук не си прав.Защото не ББ ликвидира земеделието,не затри заводите,открадна на бабичките пенсионния фонд,не ограби парите на хорицата с разни банки пирамиди и пр.Такава ни е природата все търсим вината в другите.Вчера ти споменах нещо и не си измислям.Това на протест да слушаш как протестиращите преуспяли през годината,Колко прашец били извадили колко мед били продали и други подобни не говори добре за БГ пчеларството.
    Я, как добре работиш? Още веднъж, ако видя калпав пост, то просто не ми се мяркай пред очите.
    Та ББ не е виновен, според теб? Добре - виновни са ЖВ, ИК, АД, СС и много знайни и незнайни герои.......не е важна абревиатурата, а важното е, че всички ни е..т мамата.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Я, как добре работиш? Още веднъж, ако видя калпав пост, то просто не ми се мяркай пред очите.
    Та ББ не е виновен, според теб? Добре - виновни са ЖВ, ИК, АД, СС и много знайни и незнайни герои.......не е важна абревиатурата, а важното е, че всички ни е..т мамата.

И те не са виновни.Виновни сме ние,че сме си ги избрали,а после не сме им дирили сметка за делата.Ти не виждаш ли в политиката как имената на партиите се сменят постоянно?
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    И те не са виновни.Виновни сме ние,че сме си ги избрали,а после не сме им дирили сметка за делата.Ти не виждаш ли в политиката как имената на партиите се сменят постоянно?
    Аз не гласувам бре. Кой съм избрал? Никой. А като се е качил горе и се обгърнал с власт, аз какво мога да направя? Или като онези от смешната тема - да си изкарам дедовия, да се кача на едно колело/велосипед и да си го развявам по улиците? Те това е. Какво можеш да направиш?

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •