Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
Здравейте,колеги гледам днес и не вярвам на ушите си прошка дошла.Малко се бях по загубил,но това се дължеше на едни 0,700гр и малко качване на нечия глава.
Вече съм тук и веднага почвам с неудобните въпроси.
Присъствах и аз на протеста и мога бомбе/шапка/ да сваля Рости добро изпънение.Евала.
Протеста беше верно най голям,но пък беше най голямата подигравка за Био пчеларите.Аз не съм много силен на акъл и може би затова не разбирам някой неща.Може ли да се даде ДеСаМи по 5лв на пчелно семейство на БИО кошер?Е на ли са БИО как ще подхранват и кой ще им разреши?Ако им пък разрешат тогава не става ме ли равни с тях?Защо се дават ДеСаМи на пчелари над 200 броя?Една Фирма тук посна една извадка на един био пчеларин който и продавал мед с комофост.Тук пак се замислих.Продава БИО мед,продава прашец,продава,отводки,про ава майки и се нарежда за ПОМОЩ ДеСаМи 5лв за подхранване,че пчелите му умират от глад.Чудя и се мая пчеларили сме или печалбари.Остави ами и се наредил с Курника,а тая помощ се отпуска за Българската медоност пчела.Хубаво е казал мин за работната група която трябва да се направи.,,Искам да е от хора които разбират от пчели".
п.п.Ако нещо съм излъгал ми сложете кръста спокойно.Да ме извините и за правописа такъв ми е говора.
Еленски, дано не ми е много тънка метафората...
Ти нали си ловец?
Карабина имаш ли?
Ако нямаш, само за малко си представи, че имаш.
Е... бива ли щото имаш карабина, да ти е разрешен само и единствено подборния лов?