Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 537

Преглед на хибрид режима

Автор
    Регистриран
    14.02.2015
    Пчеларски район
    Северозападен
    Абе хора, кво ви става? Това да не е някакъв процес пчелари срещу ждрумев, никой не го напада, за да се обяснявате дали го защитавате или дали има нужда от защита. Става въпрос, че се измества смисъла на всяка тема във всеки раздел на форума .... поражда се някаква дискусия и неусетно след пост на ждрумев почват "пишките".
    А относно толерантността на въображаемия форум пичове.ком или на който и да е друг форум и разбирателствата там, само ще дам за пример втория по популярност форум след БГ мама, Офроуд България и дисциплината там - нека там някой си позволи един единствен пост не на място там, подобно на ждрумев и да види какво ще се случи. Това пречи ли на форума да е един от най-качествените? Мога да дам пример и с Направи си сам форума и още няколко по-строго специализирани....
    И добре, явно само на мен липсата на дисциплина и ред не ми се нрави, затова вдигам бялото знаме.

И ако позволите да направя още един коментар по този въпрос?
    Вероятно роенето на пчеларски организации и хаоса в сектора има близки точки на сравнение с порядките в този форум и отлюспването "отатък" - там пък с още по-либерални течения.

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    Цитат Първоначално публикувано от Иван_Барабан Виж публикацията
    ...
    И добре, явно само на мен липсата на дисциплина и ред не ми се нрави, затова вдигам бялото знаме.
    Чат-пат влизам по форумите нещичко за пчели да прочета, ама...От пчеларите остана само Даката май..? Това със знамето е първата стъпка. Следващата, изглежда мнозина са я направили вече...
    Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!

Потребител
    Регистриран
    08.04.2012
    Пчеларски район
    Елхово
    Тук не си съвсем прав, Барабане.
    Направи си сам е умиращ форум - точно като този...

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •