Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 537

Преглед на хибрид режима

Автор
    Регистриран
    14.02.2015
    Пчеларски район
    Северозападен
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Предприемането на мерки е най лесно. Трудния момент за мен най вече е, че угаждам на едните - започвам да се обяснявам на другите и обратно. Примерно решавам да се освободя от такива, но тези които смятате, че имате знания, не злоупотребявате, учтиви сте, ерудира ни сте, но къде сте? Влезете на 5 месеца един път, разсърдите се, че някой е спамил и пак така. Добре, заформете диалози, предложете теми, раздвижете ги и по този начин темите ще се запълнят със съществена материя и плявата ще понамалее и с намесата на мод и ще изчезне. Казах. Форума си го правим ние. Каквото изфабрикуваме това ще е. Не мога да забранява или разрешавам това или онова. Всеки сам трябва да си оформи идеята в главата защо влиза в този форум. Има всякакви индивиди и екземпляри и всеки има правото в началото да покаже какво иска, а след това вече, ако е за форума остава, ако ли не ситото ще си свърши работата. Всички искания не може да се изпълнят, затуй, че проявявайте търпимост иначе като отворите форума ще виждате „ НЯМА НОВИ МНЕНИЯ” с дни. За което пак няма да сте доволни и както винаги ще е виновен мода.
    Съгласен съм, че да си лидер е трудно и трябва да се върви по въже, да не обидим някой, да не изгоним друг, да осигурим някакво съдържание, да осигурим качествено съдържание. Но с поведението си ждрумев, какво се осигурява? Постове 430 и 431 в тази тема, какво са? ОК, не искаме да го гоним (той е полезния шут), ми ограничете го в Свободния подфорум.
    Може ли 1974 и 1982 да цитират едно истинско, качествено мнение на ждрумев и да го постнат тук в тази тема, за да ме убедят, че греша.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Иван_Барабан Виж публикацията
    Съгласен съм, че да си лидер е трудно и трябва да се върви по въже, да не обидим някой, да не изгоним друг, да осигурим някакво съдържание, да осигурим качествено съдържание. Но с поведението си ждрумев, какво се осигурява? Постове 430 и 431 в тази тема, какво са? ОК, не искаме да го гоним (той е полезния шут), ми ограничете го в Свободния подфорум.
    Може ли 1974 и 1982 да цитират едно истинско, качествено мнение на ждрумев и да го постнат тук в тази тема, за да ме убедят, че греша.
    За лидери няма да говорим. Иначе си напълно прав. Виждаш, старая се от доста време да го вкарам въпросния човек в релси, но явно няма как да стане. Вместо да мисля и пиша нещо съществено по темите тръгвам да трия, пренасям......и т. н. Не се оплаквам, доставя ми някакво удоволствие, но друго си е когато диалозите са смислени, чисти и да можеш да влезеш в тях, а не да стоиш като падар и да дебнеш някой да не изпусне нещо и да обиди друг. Работете върху форума така, че да е красив, а не като на сварталище на......казах го много пъти. Той е като огледало. Каквото се появи, такова отразява. А, че на някои мозъците не им работят, не е мой проблем. Сега ще ви кажа, защо Матеев ни изостави. Ми гледа си кефа и не му възвира кръвта.

Почетен Автор
    Регистриран
    02.02.2015
    Предполагам, че на 1982 трябва да реагирам аз,не смятам, че Друмев има нужда от помощ и защита той най добре може да си обясни изказванията. Обаче, не мисля, че Ти и аз, виждаме едно и също четейки негов пост. Иначе проверих дори и ти си харесвял негов пост т.е. си го намерил за смислен. Например посочените от теб постове, единия не го коментирам, че не вземам отношение в такива теми, относно другия към агро, мисля че иска да му подскаже, че теченията му ебават пчелите, но как да му даде съеет реален и открит като в същото време и той(агрото) е от тези които роптаят срещу неговото(на Друмев) присъствие и поведение. Вместо да му отговори със злостни нападки той му дава съвет. Постът ми, да не се приема като защита на Друмев, той не се нуждае от такава,това е просто мнение провокирано от цифрите на моя ник

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Г-н Барабан ако ,,1974" се отнася за мен бих казал че на Т.Дончев не му е лесно, а за Друмев бих казал, че спами спами ама не е лош човек.Мен не ме дразни и не бих тръгнал да му давам оценка няма да е обективна.

Автор
    Регистриран
    14.02.2015
    Пчеларски район
    Северозападен
    Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
    спами спами ама не е лош човек.
    ОК, обаче това щеше да мине, ако бяхме във форум пичове.ком, но ние сме в пчелари.ком и това, че е готин не помага на пчеларите. Вероятно във форума на пичове.ком, ако им говореше за кошери и пчели, щяха да го нарочат....

Почетен Автор
    Регистриран
    04.09.2012
    Пчеларски район
    Община Враца
    Здравейте,

И моето мнение, е че Даката не се нуждае от защита! Вярно е спами, но ни "бъзика" яко. И друго е вярно, писанията му по някога се разбират трудно, но ни карат да мислим, и да си задаваме въпроси. Също така споделя какво прави, и какви цели си е поставил.
    Поздрави, Г. Георгиев

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    ОК, обаче това щеше да мине, ако бяхме във форум пичове.ком, но ние сме в пчелари.ком и това, че е готин не помага на пчеларите. Вероятно във форума на пичове.ком, ако им говореше за кошери и пчели, щяха да го нарочат....
    Знае ли човек? Там може да са по - толерантни и да не са им толкова дебели главите и да постигат някакво разбирателство. Нищо чудно да е така. То излиза, че само между пчеларите няма такова.

Автор
    Регистриран
    14.02.2015
    Пчеларски район
    Северозападен
    Абе хора, кво ви става? Това да не е някакъв процес пчелари срещу ждрумев, никой не го напада, за да се обяснявате дали го защитавате или дали има нужда от защита. Става въпрос, че се измества смисъла на всяка тема във всеки раздел на форума .... поражда се някаква дискусия и неусетно след пост на ждрумев почват "пишките".
    А относно толерантността на въображаемия форум пичове.ком или на който и да е друг форум и разбирателствата там, само ще дам за пример втория по популярност форум след БГ мама, Офроуд България и дисциплината там - нека там някой си позволи един единствен пост не на място там, подобно на ждрумев и да види какво ще се случи. Това пречи ли на форума да е един от най-качествените? Мога да дам пример и с Направи си сам форума и още няколко по-строго специализирани....
    И добре, явно само на мен липсата на дисциплина и ред не ми се нрави, затова вдигам бялото знаме.

И ако позволите да направя още един коментар по този въпрос?
    Вероятно роенето на пчеларски организации и хаоса в сектора има близки точки на сравнение с порядките в този форум и отлюспването "отатък" - там пък с още по-либерални течения.

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    ...
    И добре, явно само на мен липсата на дисциплина и ред не ми се нрави, затова вдигам бялото знаме.
    Чат-пат влизам по форумите нещичко за пчели да прочета, ама...От пчеларите остана само Даката май..? Това със знамето е първата стъпка. Следващата, изглежда мнозина са я направили вече...
    Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!

Потребител
    Регистриран
    08.04.2012
    Пчеларски район
    Елхово
    Тук не си съвсем прав, Барабане.
    Направи си сам е умиращ форум - точно като този...

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •