Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 21 от 62 ПърваПърва ... 11192021222331 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 201 до 210 от общо 620
    Наблюдател
    Регистриран
    20.01.2018
    Пчеларски район
    София
    Мед има да се удавят.Ноември намаха пило. Подмора почна в начлото на декември с излитане на пчелит навън със стотици всеки ден. По-назад бях пуснал снимки на които се вижда. Въпроса е защо има пило по това време? Кое ги е накарало да се развиват зимата? За мен причината за гибелта им е ПИЛОТО.

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от Nilak Виж публикацията
    Въпроса е защо има пило по това време? Кое ги е накарало да се развиват зимата? За мен причината за гибелта им е ПИЛОТО.
    Някои майки изобщо не спират пилото, само количеството. Проблема е отслабване ( силно ) на това семейство. Защо- ще ти гадаят и хвърлят боб профитата. Отговора за мен, като хоби е в това : кога си третирал и за какво, също и с какво.

Почетен Автор
    Регистриран
    02.02.2015
    Мед има да се удавят.Ноември намаха пило. Подмора почна в начлото на декември с излитане на пчелит навън със стотици всеки ден. По-назад бях пуснал снимки на които се вижда. Въпроса е защо има пило по това време? Кое ги е накарало да се развиват зимата? За мен причината за гибелта им е ПИЛОТО.
    ЗОР, заплахата за оцеляването на колонията, продължавам да мисля, че просто не са били подготвени за зимата, сравнително топлата зима създава предпоставки за ноземата (еече се уточни коя), и почвайки с пилото са се изчерпали останалите пчели и THE END

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Най логичното е Вароатоза за ранно пило но по принцип умните глави казват че като усетят гибел се включва инстинкт за самохранение поне така пише руснака със снимките дето постнах.

Наблюдател
    Регистриран
    20.01.2018
    Пчеларски район
    София
    Георги тези снимки от сега ли са ?

Почетен Автор
    Регистриран
    02.02.2015
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Някои майки изобщо не спират пилото, само количеството. Проблема е отслабване ( силно ) на това семейство. Защо- ще ти гадаят и хвърлят боб профитата. Отговора за мен, като хоби е в това : кога си третирал и за какво, също и с какво.
    Еее пък и скромен"хоби", на твоите въпроси бих допълнил и с колко, че нали дозата прави отровата

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Не ето линк:
    http://medvkostrome.ru/myblog/blog2016/analysisdeath/

Провел анализ 6-ти погибших семей в зимовку 2015-2016 годов.

Страница 21 от 62 ПърваПърва ... 11192021222331 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 8 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 8 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •