Цитат Първоначално публикувано от rosty_sz Виж публикацията
Едвали ще дойдат. Знаш какво ще стане на 10-ти.
Знам как да не знам. През 2011 нали беше същото сега кое ще му е по-различното... 20-30 дружества подкрепили а къде са членовете им та само тукашните които са подкрепили са едно 500 души, щом са подкрепили що не дойдат в София на 10.12???? в най-добрия случай 10-20 души или само с гласуване "ЗА" и един подпис на декларацията.... Или като предният път ще протестираме ама пред областна управа че да не се харчим до София и сме заети и резултат пред областна около 20 от 500....

Цитат Първоначално публикувано от _Александър_ Виж публикацията
С 50 семейства.... Браво! Незнам как го правиш и то без никаква финансова помощ. Само не разбирам защо ще фалираш заради субсидирането. Ако в предишните коментари си го написал се извинявам и няма нужда да ми отговаряш.
Никога не съм казвал че ще фалирам заради подпомагането, дори се радвам ако някой каже че благодарение на това е направил наистина нещо ... А как се оправям е това е говерено и преди като почнеш от добиви, себестойност на меда, пазар....

Цитат Първоначално публикувано от _Александър_ Виж публикацията
Незнам за къде точни ми говориш. В моето село всеки ден идват и ме питат- бате или работа нещо кошери да носим. При нас работа няма. Няма работни места. Аз немога да проверя кошерите си на такива хора но могат нещо друго да правят.
и друг път съм го писал - преди когато бях с няколкостотин семейства ходих из селото и предлагах по 50 лв надник на ден дори за половин ден и никой не искаше, но това не ги спираше на другия ден да дойдат и да ми казват дай ми 5 лв. за хляб ще ти ги върна като бабата вземе пенсия...