Добре дошли в Българският форум за пчелари.

Вижте резултатите от анкетата: Ще присъствате ли на протеста на 10.12.2018

Гласували
64. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

27 42.19%
  • Ще си помисля

4 6.25%
  • Не

33 51.56%
Резултати от 1 до 10 от общо 864

Преглед на хибрид режима

Цитат Първоначално публикувано от agro Виж публикацията
    Искаш да кажеш, когато беше под 100 лв. А някой обясни ли им как стоят нещата? Разбираемо, така, че да вземат адекватното решение? Или избраха хляба днес пред перспективата да отгладуват в името на утре? Такава ни е всичката работа на нас!
    Разбирам те, но не може всички да гледаме кошери или да обработваме ниви. Всеки сам решава и сам мисли за бъдещето си. За това мисля, че трябва да има субсидии за да има пчеларство в бъдеще. Не говоря за любителско!

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    Цитат Първоначално публикувано от _Александър_ Виж публикацията
    Разбирам те, но не може всички да гледаме кошери или да обработваме ниви. Всеки сам решава и сам мисли за бъдещето си. За това мисля, че трябва да има субсидии за да има пчеларство в бъдеще. Не говоря за любителско!
    Мислим едно и също, казано с различни думи. Ще се повторя , но няма как. Не е възможно хоби пчеларите и професионалните такива да мислят по един и същ начин. Те имат малко общи интереси. Аз нямам намерение да ставам професионален пчелар, който с това да си вади хляба. Затова и няма да ида на протеста. Това не значи, че отричам субсидирането под някаква форма на опрашването като услуга, по-скоро обратното. Лошото е, че стойността на опрашването няма да се оцени, докато не изчезнат кошерите на пчеларите. Преди това никой няма да повярва на такива приказки. А понеже, със субсидии или без, кошерите няма да изчезнат, няма и как това да се провери.
    На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
    "Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от agro Виж публикацията
    Мислим едно и също, казано с различни думи. Ще се повторя , но няма как. Не е възможно хоби пчеларите и професионалните такива да мислят по един и същ начин. Те имат малко общи интереси. Аз нямам намерение да ставам професионален пчелар, който с това да си вади хляба. Затова и няма да ида на протеста. Това не значи, че отричам субсидирането под някаква форма на опрашването като услуга, по-скоро обратното. Лошото е, че стойността на опрашването няма да се оцени, докато не изчезнат кошерите на пчеларите. Преди това никой няма да повярва на такива приказки. А понеже, със субсидии или без, кошерите няма да изчезнат, няма и как това да се провери.
    ,,Те имат малко общи интереси".
    Мисля по скоро че са конкуренция.

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
    ,,Те имат малко общи интереси".
    Мисля по скоро че са конкуренция.
    Нееее,нито са конкуренция,нито са противници,нито са с "малко общи интереси"...язък за километрите.
    Имат един единствен общ интерес и това е изкупната цената,която зависи от НЕ пчелари.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •