Аз съм от тези на пострадалите и то не веднъж а цели 5 пъти досега с отровени пчелини на 100 % и започване отново както се казва от нула... но гласувах с НЕ и няма да участвам в протеста. Аз подаяния и милостиня опс де миниминис не искам, тия 200-300 лв. ги преотстъпвам на някой друг пчелар които ще се радва че са му дали някой лев просто ей така....
Ще използвам думи на друг пчелар - станахме за смях...
относно исканията, за някой, може да са много важни, за мен са глупости - въпрос на гледна точка, приоритети и т.н. както и rumenggr е написал много е важно зад какви искания заставаш....
а защо пък да не се добави и искане за пълно заличаване със закон на всички пчеларски съюзи, федерации, развъдни асоциации, био и т.н. организацийки и цялата нормативна уредба от 80-те години насам.... изграждане на само 1 пчеларски съюз, най-накрая да се приеме закона за браншовите организации и да започнем както се казва на чисто и от нула .... (всяка нормативна уредба и пчеларски закон да се приема само чрез референдум/масова анкета до всички пчелари) май малко се олях ....