Първоначално публикувано от
kando
Дончев ..... не следиш разговора.
"Дончев не го меси" - признах, че грешката е моя и, че към теб лично каквото съм имал да казвам, съм го казал: съответно само припомних какво е то. Дали е Дончев, кандо, Иван, Драган и т.н. - няма значение кой е модератора, акцента ми не е персонален, за това и приех забележката: защото не беше редно да намесвам точно твоето име. От тук насетне отиваш в друга тема - тази за едноличното модериране на форума. А тази тема още преди месеци, когато те питах - и ти ми отговори с недомлъвки - ми стана ясно, че предпочитате да остане в мъгла. (в множествено число, защото съм те питал в публичното пространство, а никой нищо не каза) Нещо, което съм приел и не питам повече. Сега .... хем се дразниш, като питам, хем се дразниш, като не питам. Аз какво мога да направя?
По втория абзац - кога ли пък сте ми вярвали на нещо, моля ти се. И да - падате от небето. Предупредих, че Матеев ще разсипе форума - 90% дигнахте вой до небесата. Е - три години пас от мене. И какво стана - форума е разсипан. Какво стана с форума на Динко - Динко от години си пише сам, като в лудница горкия. Предупредих ли и тогава -предупредих. За навън - не съм визирал "нещата", а съществата, сиреч хората. За вас са морални - за мен хората са едни и същи навсякъде. Извода ми е потвърден от хиляди години размишления, наблюдения и експерименти по темата от философи, духовници, социолози и психолози. Нека го кажа така - вие не спорите с мен по този въпрос, спорите с доказаната наука и многовековен човешки опит. За това падате от небето - защото се реете в разни утопични представи. Закопахте се сами с примера за двете кореи - сещайте се нататък. Като не искате да погледнете реалното и рационалното - ваш избор и да искам няма как да ви отнема тази възможност. Аз съм писал дипломни работи по философия на хора, които сега са професори по философия, а даже не съм висшист, така че много добре знам какво пиша по темата и мога да си защитя тезата, пред който пожелаеш академичен състав.
А за балона - аз съм го порицал още преди да се регистрирам в този форум т.е. още преди да чуем за био. Цялата тази политика на ЕС за мен е грешка, особено за държави, като нашата - позиция, която съм изразявал много пъти по най- различни поводи и теми из форума.