Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
....започва да те избива на интерпретации, тъй като явно не знаеш защо не влизат. .
Хубаво, че призна факта, сега остана да ми цитираш интерпретациите на тема "защо ги няма другите модератори" и ще установиш, кой е нагазил във фантастиката - или може би си станал медиум, развил си телепатични способности и можеш да ми четеш мислите в главата, без даже визуален контакт. (само, че и това е във сферата на фантастиката - все пак)

Ако ми беше толкова важно, до сега да съм узнал какво и що - един път те питах конкретно тебе, за да не се завъртят някакви интриги, но в обща сметка нищо не ми каза. Ок - няма грижи, не съм те и питал повече, нито теб, нито други. Но при това положение - ако можеш да излезеш за малко от твоята си камбанария - няма как да не тая съмнения и подозрения в себе си: с всичките тези недомлъвки, с тези два форума и т.н. трябва да съм идиот, за да си мисля, че нищо не се е случило и всичко си е наред. Как да кажа - нека съм неморален и неинтелигентен, ала чак пък толкоз ..... вече почваме буквално да се обиждаме, а вярвам, че ти не искаш да ме обиждаш Дончев, нали?