Подкрепям протеста, само защото сектора я закъсва все повече и повече, но исканията на този протест за мен са нерационални, а от деминимис нищо не очаквам, никога не съм очаквал и никога няма да кандидатствам. Нека си го кажем направо - пчеларските съюзи организираха протест, за да могат лидерите им да си вземат деминимиса. В това се състои целия напън и не се опитвайте да правите младите на глупаци, че не е това. Няколко човека манипулират пчеларската гилдия само и единствено за лична облага, и докато възрастните им се вържат по акълЯ простия, младите нищо не можем да направим. Те ти един пример - аз съм един от първите хора, които Матеев срещна във форумите. От най- първите и от два- три разменени коментара, ми стана ясен що за тюфлек е. Е - колко пъти алармирах за него? Колко хора ми повярваха? Колко ми се възпротивиха тогава и почнаха да ми разтягат философии, как не съм бил прав и колко съм неблагодарен към един такъв велик радетел на пчеларския сектор? А? Колко? Обезводнихте се да му лижете задника - ето ви го сега, радвайте му се, дано сте доволни и картоните на Дончев да успокояват душиците ви, че кандо неморалния си получава заслуженото. А вие - вие какво получавате ..... ДЕМОНимис хахаххаха даже трябва посред зима да биете път до София, за да протестирате, че инак и толкова няма да получите хахаххахахах хем е смешно, хем е жалко. Така, че нидейти рива - въпреки всичко младите ще ви подкрепим протесчето, барем да си вземете жълтите стотинки. А следващия път, като се появи пак някой революционер с дебели пачки, пак му се натиснете за първи съмишленици.