Лайка, който съм ти дала е за частта от поста ти свързана с Апитрейд. С цитираната част не съм съгласна.
Значи за далаверите с биомед вината е в контролиращите органи? Сериозно? А къде остава персоналната вина на далавераджиите "биопчелари", които са в основата на проблема? Защо в България никога няма персонална вина? Аз, ако убия някого и не ме хванат, значи няма да съм виновна за убийството, вината ще е на полицията, че не ме е хванала? Така излиза според твоите разсъждения.
И тези приказки за лудия и баницата... никога не съм го разбирала това. Значи щом има възможност за далавера, келепир - вътре съм. Ами моралния компас къде остана? Представата за редно и нередно къде остана? Да, дава се възможност да се регистрира някой като био, ама като четеш условията и виждаш, че не отговаряш на тях къде се буташ. Защо изобщо подаваш документи за био като знаеш, че не си.
Ей това ми прави впечатление на мен. Как лесно оправдавате тези, които ядат баницата. Щото трябва да си луд, за да не я ядеш. Едно време Царя бил казал, че българина има нужда от смяна на чипа. Ами, прав е бил.