Здрасти! Ами по същият начин действате и с биото които има сертификат а меда не договаря на био просто спирате да работи с него и толкова .Но да се плюе по родното и то в такъв момент в които се обсъжда бюджета за селското стопанство на ЕС за години напред,не смятам ,че ще е във някаква полза за бг пчеларство.Много по-добре щеше да е ако бяхте поели някаква инициатива за нуждата от субсидирането на сектора,и напишете писмо до МЗХ и ЕС,със сигурност тогава ,щяхте да имате основание да твърдите ,че искате сектора да върви напред.Относно тези планувани добиви и аз съм против защото малко бие на комунизма(петилетка за три)но не съм го измислил аз .Според мен и сертицирането е излишно но и това не го решавам аз.Трябва според мен за биомед да се смята този мед
които договаря на дадени критерий без значение дали този който го произвежда е сертифициран или не .Нямам никакви лоши намерения за вашта фирма, лично за нас(пчеларите)по изгодно да има повече като вас (купувачи)за да вървим напред в една конкурентна среда ,както и за вас обратно надявам се.А за цените 2017 липа-6.90лв акация-10лв букет -6.70лв за 2016-15 не ги помня но бяха пак там някъде(не ми се рови сега в документите),аз знам какво продавам знам и качеството на това което продавам.Успех ви желая!