Цитат Първоначално публикувано от Апитрейд Пловдив Виж публикацията
Здравейте,

Благодаря за красноречивия отговор на въпроса ми и още веднъж поздравления за откритата позиция. Видно е от договора, че няма манипулация с количествата, но е интересно да научим, че част (1000 от 1700 кг) от анализирания от нас биологичен мед от рапица и акация (която анализът показа, че не покрива критериите за акация) е купен от колегите като... био липа.

Поздрави и успех!
Получи се фал пак.Дали не ме разбрахте?Ако не сте-ще съм още по-конкретен.
Договора е за липата за която твърдяхте,че няма смисъл да продължавате с пробите от нея,щото и тя щала да бъде с пестициди и камуфос.Количеството при тях е по-малко щото аз тогава вадих и бяха 43тенекета.При вземането от вас са по-вече щото бях причлючил.Впрочем,
те (вашите служители) си сложили марката (номера на пробата)върху другата.Колегиално,а?
Малко са хората с открита позиция и е по-добре май.Като чета на някои позициите им тук,се замислям-има ли смисъл да съм толкова открит.От едната страна съм аз(дал съм си всички данни) от другата—анонимник-експерт по всичко.Има и още страни-сеирджии,нямащи мнение и други.Ползата ми от форума май ще е,че се научих що годе да пиша на таблета.