Цитат Първоначално публикувано от вдраев Виж публикацията
Другата фирма каза,че меда е био.Следващия път като ми кажат,че меда ми е био,аз няма да им го дам за да не ги натровя хората.Те и пари по-вече да ми дават ще им казвам:Забранено ми е от мои колеги да го продавам,защото те са го изледвали и той неотговаря на тяхните критерии тоест вашите експертни мнения.Ей,незнам колко сте на брой ,ама ми се струва,че прекалявате.
А да си чатам с теб за данък-надали разбираш дори какво си написал и към кого е адресирано.Ако обаче искаш,може да си чатим и на тая тема,само кажи.
Валко,досега ти четох коментарите.По-бодро бе приятел,много негативизъм лъха от тях.Незнам с какво друго се занимаваш,но то навсякъде е така.Не са ти виновни биопчеларите,те са като
теб хора хванали са се с тоя занаят да вземат някой лев.Системата им позволила нещо те са се възползвали и не се чустват виновни.
Колега не че си подреждам правилно изреченията,обаче ти си по зле и от мен,нищо не мога да ти разбера.Какво ти пречим ние че нети излязли пробите и после излезли,каква е нашата вина.За данаците плащам си ги,и мисля че мога да изкажа мнение как ги разпределя държавата,нали се сещаш че левчетата които вземаш всяка година не идват от небето.Ще се радвам да ви дават за меда и 20 лева по веригата всички ще лапат,но за тези грешни 70 лева грешни пари ако ме обедиш .