Ти май не схвана основното-не е от значение ти какво си мислиш,а тия дето диктуват правилата и плащат.Ако ми се позволи това ще го напиша с големи червени букви,барем да го разберат доста пчелари.Впрочем,това се отнася за доста сектори.
Калине,пишеш равнопоставеност.Това го имаше едно време,по-възрастните го помнят и сега сравняват нещата с преди.Да ама сега не е така.Нима като едни станаха богати през прехода само заради партийна принадлежност или т.н. трябва да връщаме времето назад?Според мен затуй сме на такова дередже,защото такива ни управляват,съдят,съблюдава т дали се спазва закона.Те дори си правят и за тях закони.Сега тая равнопоставеност я няма и трябва да умееш да живееш в тая среда.
Замисли се-щом търсят био,а и купуват от България нетрябва лида го произвеждаме ние ,а не Македония или Румъния.,но понеже някойси решил ,че няма био в България и всичко да е конвенционално.Държавата създаде правила,ама ние всичко упорочаваме.Не ми стана ясно каква роля тя играе в цената на меда.