Аз мога да ти изредя поне 10 лоши пчеларски практики при БИО-то,ти колко можеш да ми изредиш при мен които мога да направя?Казвам 10, но знам повече.![]()
Аз мога да ти изредя поне 10 лоши пчеларски практики при БИО-то,ти колко можеш да ми изредиш при мен които мога да направя?Казвам 10, но знам повече.![]()
Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..
Цялата тая история с био и конвенционалния мед е една пълна дивотия! Какво означава биопродукт? Най-просто казано - продукт, получен вследствие на природен процес. Има ли мед, създаден по изкуствен начин? Чел съм, че има, но не съм го видял и опитал. Някой може ли да даде точно (и проверимо) определение за "био мед"??? Да, можем да говорим за екологичен и неекологичен продукт. Задават се критерии за екологичност, които са проверими и точка! Има и добър пример за био и изкуствен продукт - кравето масло и маргарина. И двете ги ползваме да си направим сандвича, но състава им и начина им на получаване е коренно различен. Това, че някой е готов да плаща повече за биопродукти трябва да се използва! Половината свят живее за сметка на глупостта на останалата половина.
Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
"Това е моята гледна точка"
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))