Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 139

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Аз мога да ти изредя поне 10 лоши пчеларски практики при БИО-то,ти колко можеш да ми изредиш при мен които мога да направя?Казвам 10, но знам повече.
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

Заслужил Автор
    Регистриран
    16.02.2018
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Аз мога да ти изредя поне 10 лоши пчеларски практики при БИО-то,ти колко можеш да ми изредиш при мен които мога да направя?Казвам 10, но знам повече.
    Също 10, а и по-вече,но си трая.Преди да стана био бях над 30обикновен,после 6години ЗП пчелар,така че знам доста,ама вие за биото незнаете.Тия дет са био обаче си траят и ми гледат сиира дето се впрягам така.

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цялата тая история с био и конвенционалния мед е една пълна дивотия! Какво означава биопродукт? Най-просто казано - продукт, получен вследствие на природен процес. Има ли мед, създаден по изкуствен начин? Чел съм, че има, но не съм го видял и опитал. Някой може ли да даде точно (и проверимо) определение за "био мед"??? Да, можем да говорим за екологичен и неекологичен продукт. Задават се критерии за екологичност, които са проверими и точка! Има и добър пример за био и изкуствен продукт - кравето масло и маргарина. И двете ги ползваме да си направим сандвича, но състава им и начина им на получаване е коренно различен. Това, че някой е готов да плаща повече за биопродукти трябва да се използва! Половината свят живее за сметка на глупостта на останалата половина.
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •