Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 139

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от вдраев Виж публикацията
    Искаш да кажеш,че държавата дава пари за биото,ама ти не ги щеш щото ще я ощетиш.Направо ме уби.Ей тъй да мислехме всички,бедна ми е фантазията де щяхме да сме.Ама аз си мисля,че ти или нямаш възможност или си изтървал влака и сега остава да виеш и плюеш срещу биото.Отвсякъде ни плюете,сякъш аз съм виновен,че съм кандидатствал по тая програма.

Не е така Вдраев.Аз примерно можех да стана БИО още преди години с чистоновите си кошери по НПП,но се отказах по простата причина,че не искам да крада.Имаше тогава колеги с на дядо си кошерите станаха БИО.Имаше и такива с по 1к кошери ги разцепиха на цялата рода само и само да крадат.Само се краде,краде и краде.Как писах днес контрол клонящ към 0.За мен един кошер който трябва да е био не трябва да има и една телчица или гвоздейче.Сега чувам вече че имало и БИО инверт.За какво говорим?Био Захар,Био Инверт,Био основи,Био препарати и др..Всеки си направил схемичката и краде ли краде.
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

Заслужил Автор
    Регистриран
    24.10.2011
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Не е така Вдраев.Аз примерно можех да стана БИО още преди години с чистоновите си кошери по НПП,но се отказах по простата причина,че не искам да крада.Имаше тогава колеги с на дядо си кошерите станаха БИО.Имаше и такива с по 1к кошери ги разцепиха на цялата рода само и само да крадат.Само се краде,краде и краде.Как писах днес контрол клонящ към 0.За мен един кошер който трябва да е био не трябва да има и една телчица или гвоздейче.Сега чувам вече че имало и БИО инверт.За какво говорим?Био Захар,Био Инверт,Био основи,Био препарати и др..Всеки си направил схемичката и краде ли краде.
    Прекаляваш!Искаш да кажеш,че всички био производители са крадци? И какво общо имат новите ти кошери с био производството?В тая държава има закони щом ги спазваш имаш право да получаваш независимо от това дали са справедливи или не.И аз смятам ,че НПП не е справедлива но какво от това не обвинявам никои ,че краде,усвоява...Виж какво става в зърно произвотсвото вземат си хората по 60000лв субсидия и въобще не мислят ,че е кражба и така е правилно тия субсидии са заради ниските изкупни цени компенсации така ,че оправи се.

Заслужил Автор
    Регистриран
    16.02.2018
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Много добре си го написал-За мен един кошер,демек прочел си наредбата за био и си решил,че неставащ,така ли?Ти тогава с новите си кошери,как разбра ,че други ще крадат?Пак ви пиша-правите се на по-католици от папата.Има поговорка..Царя дава пъдаря -не.На нас ни разрешават нещо,но ти-не,щото така мислиш.Между другото ще ти обясня и за биозахар и т.н.-нямаме право въобще да храним,дори и с мед.Друг в въпроса кой го спазва,но то си е негов риска-няма да му вземат меда.
    Ама ако излизат пробите му за биомед,защо квичите като бесни,че ни му е био меда,че вашия бил същия и тем подобни.Все едно аз да пиша,че вашия е калпав мед а моя най-хубав.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Много добре си го написал-За мен един кошер,демек прочел си наредбата за био и си решил,че неставащ,така ли?Ти тогава с новите си кошери,как разбра ,че други ще крадат?Пак ви пиша-правите се на по-католици от папата.Има поговорка..Царя дава пъдаря -не.На нас ни разрешават нещо,но ти-не,щото така мислиш.Между другото ще ти обясня и за биозахар и т.н.-нямаме право въобще да храним,дори и с мед.Друг в въпроса кой го спазва,но то си е негов риска-няма да му вземат меда.
    Ама ако излизат пробите му за биомед,защо квичите като бесни,че ни му е био меда,че вашия бил същия и тем подобни.Все едно аз да пиша,че вашия е калпав мед а моя най-хубав.
    Не съм я чел наредбата.Казваш,че не може да се храни с захар.Може може и ти знаеш вратичката.А и не квичим много да знаеш просто си изразяваме нашето мнение.Не се заяждам просто как казва Модернизатора да поспорим приятелски.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата

Ами то така излиза. Сам го каза.
    Този пост е редактиран от Трендафил Дончев; 02.08.2018 в 21:41.

Заслужил Автор
    Регистриран
    16.02.2018
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Ами то така излиза. Сам го каза по - горе.
    Копираш ми последното изречение и така излиза по друг начин писаното.На това му викат някакси,но немога да намеря точната дума.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Копираш ми последното изречение и така излиза по друг начин писаното.На това му викат някакси,но немога да намеря точната дума.
    Ето сега съм цитирал целия пост. Изменение няма. Нашия мед с нищо не се различава от вашия и гарантирам, че дори може и да има по - добър. Говоря за тези които произвеждат наистина качествен мед, а не напомпан с какво ли не. Никога не мога да се съглася, че цената на единия трябва да е по - голяма спрямо другия - поне на този етап. Защото както има мушингии при нашия, така има мушингии и при вашия. Та както е казал народа - всинца сме от един дол дренки.

Заслужил Автор
    Регистриран
    06.07.2011
    Те и по пътищата на страната доста шофьори тук там и без книжки и са си изрядни, но като ги спрат за проверка искат свидетелство за право управление. И някак си не върви да се оправдавам че тя книжката не кара колата и колко си добър като шофьор и нямаш никакви нарушения. Във всяка държава има правила, кой се спазват кои не но за да се наречем цивилизован държава трябва да започнем да спазваме правилата. И знаете ли колко е грозно отстрани. Едни пчелари от завист да говорят така за други. Затова сме на това дереже. Разединени и със смъкнати г...... и и които мине. Затова и в министерството не ни вземат на сериозно. Жалко много жалко.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от Пламен Керчев Виж публикацията
    Те и по пътищата на страната доста шофьори тук там и без книжки и са си изрядни, но като ги спрат за проверка искат свидетелство за право управление. И някак си не върви да се оправдавам че тя книжката не кара колата и колко си добър като шофьор и нямаш никакви нарушения. Във всяка държава има правила, кой се спазват кои не но за да се наречем цивилизован държава трябва да започнем да спазваме правилата. И знаете ли колко е грозно отстрани. Едни пчелари от завист да говорят така за други. Затова сме на това дереже. Разединени и със смъкнати г...... и и които мине. Затова и в министерството не ни вземат на сериозно. Жалко много жалко.
    Ей ще ме накарате да си отворя голямата уста. Как да ни вземат на сериозно, за какво, щото от меда се формира бюджета на държавата ли или защото меда е стратегически продукт, ей айде стига де. Вземат се на сериозно тия, от които има келепир. Ейй, всеки си защитава неговото "гардже". Хайде да помислим, ако ни направят всички био, дали ще има някой да упорства - не, няма, ама не ни правят, въпреки че искаме. Ако занулим всичко и тръгнем на старта, колко биха минали финалната линия и ще станат био А? ААА, мълчете си, та и ние тъй.

ПП А дали всичко не е целенасочено, на принципа разделяй и владей. Я се замислете малко! Кому е нужна единна пчеларска организация, амиии само на пчеларите. А сега се замислете кому НЕ е нужна тази единна организация...

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от Пламен Керчев Виж публикацията
    И знаете ли колко е грозно отстрани. Едни пчелари от завист да говорят така за други. Затова сме на това дереже. Разединени и със смъкнати г...... и и които мине. Затова и в министерството не ни вземат на сериозно. Жалко много жалко.
    А не е ли грозно оня Гулемия био пчелар с гулемите хранилки да ми се бие в гърдите колко пари е взел само от това,че има артия, а моето дете да реве и гладува.И не е завист това дето пишем а самата истина,но малцина сме тия дето нямаме страх, някой и пари.

Страница 1 от 3 123 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •