Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
Не е така Вдраев.Аз примерно можех да стана БИО още преди години с чистоновите си кошери по НПП,но се отказах по простата причина,че не искам да крада.Имаше тогава колеги с на дядо си кошерите станаха БИО.Имаше и такива с по 1к кошери ги разцепиха на цялата рода само и само да крадат.Само се краде,краде и краде.Как писах днес контрол клонящ към 0.За мен един кошер който трябва да е био не трябва да има и една телчица или гвоздейче.Сега чувам вече че имало и БИО инверт.За какво говорим?Био Захар,Био Инверт,Био основи,Био препарати и др..Всеки си направил схемичката и краде ли краде.
Много добре си го написал-За мен един кошер,демек прочел си наредбата за био и си решил,че неставащ,така ли?Ти тогава с новите си кошери,как разбра ,че други ще крадат?Пак ви пиша-правите се на по-католици от папата.Има поговорка..Царя дава пъдаря -не.На нас ни разрешават нещо,но ти-не,щото така мислиш.Между другото ще ти обясня и за биозахар и т.н.-нямаме право въобще да храним,дори и с мед.Друг в въпроса кой го спазва,но то си е негов риска-няма да му вземат меда.
Ама ако излизат пробите му за биомед,защо квичите като бесни,че ни му е био меда,че вашия бил същия и тем подобни.Все едно аз да пиша,че вашия е калпав мед а моя най-хубав.