Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
Янчо, условието за районите, АЗ ти го натяквах още лани, когато развиваше някакви теории за "относителността". А житейския опит е важен Янчо, заради това, с което съдбата те принуждава да се бориш, в следствие на което установяваш (ако има с какво), че не става така, както ние го искаме. Никой не поставям под моето ниво, преди да го преценя. Ти обаче, се поставяш над нашето ниво, защото не сме искали да възприемем твоите теории. Да, вероятно си прав, Айнщайн също го имат за луд, но нали не си мислиш, че ти си втория. Не се заяждаме с теб, просто ти се мъчиш да се самоизтъкнеш, но по някакъв неприемлив начин. Не ми се понрави твоя укор: "Имате пари да образовате децата си, а нямате пари да се образовате като пчелари".
Ти лично познаваш ли пчелар да е отишъл да учи години за пчеларство и да е развил бизнес със пчелите? Аз лично не съм чувал за такъв. Познавам само пчелари който искат само да взимат и нищо да не дават, но дават по един чувал пари за децата си да учат висше, за да отидат после да работят за една заплата. Защо ли никой не иска да прати децата си да научат нещо и да развият семейния бизнес.