Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
Можеше да направят нещо от детелината, макар и заслабнали, но след понеделник го дават пак цяла седмица дъжд. И то месеца отлетя. Иначе за мен тази година не е богата като се има предвид броя на семействата, но не и зле. Отчетоха се пак що годе.
При мен летежа вече започна да се разделя и освен към слънчогледа тръгнаха и в други посоки. Следващата седмица като погледна извъртяните пити ще си каже. Аз на дъжд се радвам, защото знам каква пустиня става като рече само да пече.

Цитат Първоначално публикувано от agro Виж публикацията
Аз това го гледам втора година. Понеже съм на бетон, ако се заинатя, мога и да преброя колко ще намеря за час след старателно измитане. Тази година са в слънчевата зона на пчелина, миналата беше повсеместно. Дадох бурканче за изследване, платих и получих лист с общи приказки, от който полза никаква. Още повече, че образованието ми е такова, че, ако не беше смяната на системата, като нищо аз щях да ги правя тези изследвания.
За това и питах дали има човек, който разбира какво гледа на тея проби, че в лабораториите нещата са мноого относителни и бих правил експеримент само при някой кадърен.